کد خبر:۱۲۲۶۳۹۰

تردد کشنده در جاده‌های کردستان ممنوع است

رئیس پلیس راه کردستان گفت: به دلیل یخ زدگی و کولاک، تردد وسایل نقلیه کشنده در محورهای استان تا اطلاع بعدی ممنوع است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حمیدرضا عبدالملکی روز یکشنبه گفت: با توجه به بارش باران و برف در مناطق کوهستانی، رانندگان از تردد در محورها خودداری و در صورت تردد در این مناطق با احتیاط بیشتری رانندگی کنند.

وی افزود: تردد در محورهای بیجار به زنجان- همدان- قروه - تکاب و کامیاران به روانسر تا اطلاع بعدی به علت بارش سنگین برف ممنوع اعلام شده است.

رئیس پلیس راه کردستان گفت: رانندگان در این شرایط باید حداقل سرعت را در نظر بگیرند و با توجه به یخ زدگی محورهای ارتباطی استان از گردش های بی مورد و ناگهانی که موجب از دست رفتن کنترل دیگر رانندگان می شود، پرهیز و با سرعت مطمئنه تردد کنند.

وی به شهروندان توصیه کرد رانندگان اگر قصد خارج شدن از شهر و استان را دارند حتما خودروی خود را بازدید و از ایمن بودن تجهیزات اطمینان حاصل کنند.

سرهنگ عبدالملکی ادامه داد: رانندگان با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، اتخاذ سرعت مطئمنه و رعایت فاصله طولی با وسیله نقلیه جلویی در فصل زمستان و هنگام بارش و لغزنده بودن جاده ها سفر خوش و بدون حادثه ای داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار