کد خبر:۱۲۲۸۳۳۰

قدردانی امام جمعه کرج از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

نماینده ولی فقیه در استان البرز با قدردانی از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه حمایت مردمی از نظام اسلامی دانست.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجوآیت‌الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در خطبه‌های این هفته با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، از مشارکت گسترده مردم استان البرز، به‌ویژه شهرستان کرج، قدردانی کرد و اظهار کرد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب، این راهپیمایی یک قیام برای نظام اسلامی بود و مردم نشان دادند که مقابله با آمریکا، ریشه مردمی دارد.

وی با اشاره به واکنش‌های مردمی نسبت به بحث مذاکره با آمریکا عنوان کرد: ملت ایران در ۲۲ بهمن نشان دادند که نیازی به مذاکره با آمریکا ندارند و امنیت خود را نیز به دست خود تأمین می‌کنند. برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها، ایران وابستگی به هیچ کشوری ندارد.»

خطیب جمعه کرج با تأکید بر موضع قاطع رئیس‌جمهور در خصوص مذاکره با آمریکا تصریح کرد: باید از رئیس‌جمهور تشکر کرد که اجازه نداد بحث مذاکره به دوگانگی در بین مسئولان کشور تبدیل شود و با پاسخ قاطع خود، سخنان رهبر انقلاب را فصل‌الخطاب و خط مشی کشور قرار داد.

وی افزود: حل مشکلات اقتصادی کشور در گرو تکیه بر ظرفیت‌های داخلی است و مردم ایران اجازه بهره‌برداری دشمنان از مشکلات معیشتی را نخواهند داد.

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به نیمه شعبان، روز جهانی مستضعفان و روز سربازان گمنام امام زمان (عج)، از دستگاه‌های اطلاعاتی استان البرز تقدیر کرد و گفت: از تمامی اقدامات شجاعانه این عزیزان برای برقراری امنیت تشکر می‌کنم و از مردم نیز می‌خواهم در جهت تأمین امنیت، تعامل بیشتری با دستگاه‌های اطلاعاتی داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود به مفهوم انتظار فرج از دیدگاه امام خمینی (ره) اشاره کرد و افزود: برخی انتظار را تنها در دعا کردن خلاصه می‌کنند، اما امام خمینی (ره) انتظار را به‌معنای تلاش برای قدرت گرفتن اسلام در جهان می‌دانستند.

وی خاطرنشان کرد: منتظران واقعی باید با همدلی، بصیرت و استقامت، زمینه ظهور امام عصر (عج) را فراهم کنند.

انتقاد از احتکار و گرانی‌های بی‌رویه

خطیب جمعه کرج با انتقاد از احتکار و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها گفت: کسانی که با احتکار و گرانی، معیشت مردم را سخت‌تر می‌کنند، نمی‌توانند ادعای انتظار داشته باشند. نظارت بر بازار باید تشدید شود تا قیمت‌ها در سراسر کشور یکسان باشد.

وی در پایان، با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان، بر لزوم آمادگی مساجد برای استقبال از این ماه مبارک تأکید کرد و از مسئولان خواست تا برنامه‌ریزی لازم را برای این ایام انجام دهند.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار