کد خبر:۱۲۲۹۲۶۷

آغاز بارش در محورهای چهارمحال و بختیاری

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری از بارش باران و برف در اکثر محورهای استان خبر داد.

 به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امین قوامی گفت: طبق گزارشات واصله از دوربین‌های نظارت تصویری مرکز مدیریت راه‌های استان، در حال حاضر بارش برف در اکثر محورهای استان مشاهده می‌شود.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تردد در محورهای استان عادی و روان است، افزود: هم‌اکنون ۴۵۰ راهدار به همراه ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در حال خدمت‌رسانی به کاربران جاده هستند.

وی درخواست کرد: مردم از سفرهای غیرضروری جدا پرهیز کرده و‌ درصورت سفر، قبل از آغاز با شماره تلفن ۱۴۱ (سامانه مرکز مدیریت راه‌ها) تماس بگیرید.

قوامی تاکید کرد: رانندگان برای تردد در محورهای کوهستانی و برف‌گیر حتماً زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند و رعایت فاصله بین خودروها فراموش نشود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار