کد خبر:۱۲۲۹۳۹
عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي:
30 درصد طلاقها در پنج سال اول زندگي مشترك اتفاق ميافتد
عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي با اشاره به اينكه برخورداري از مشاوره در هنگام ازدواج امري ضروري است، گفت: 30 درصد طلاقها در پنج سال اول زندگي مشترك اتفاق ميافتد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، دكتر گلزاري، روان شناس برجسته كشور امروز در همايش «ازدواج و انتخاب سالم» در دانشگاه پيام نور تبريز اظهار داشت: بعد از عقد، ازدواجها در سه مسير بالندگي، آشفتگي و گسستگي ادامه مي يابد و براي اينكه در ازدواج دچار آشفتگي و گسستگي نشويم، در زندگي انتخاب مناسب همسر، آموزش مداوم همسران و برخورداري از مشاوره در هنگام ازدواج امري ضروري است.
وي با اشاره به اينكه 30 درصد طلاقها در پنج سال اول زندگي مشترك اتفاق مي افتد، افزود: بيشتر قربانيان طلاقها زنها هستند و طبق تحقيق 14 نوع استرس و اضطراب در خانمها بعد از طلاق شناسايي شده است و خانواده آشفته و منجر به طلاق، كانون توليد بزهكاري است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي ادامه داد: براي اينكه خانوادهها دچار آشفتگي و گسستگي نشوند بايد ياد بگيرند اختلافها را مديريت كنند؛ چراكه اختلافات در تفاوتهاست و جنسيت، وراثت، شيوههاي تربيتي، فرهنگ و انتظارات زندگي از جمله تفاوتهاي طبيعي زندگي مي باشند كه در هر زندگي وجود دارد.
گلزاري با اشاره به اينكه زندگي در خانواده آشفته روح، جسم و ايمان را از بين مي برد، اظهار داشت: در فصل انتخاب درست، تشخيص ملاكها بسيار مهم است و اين ملاكها با ظواهر و از طريق ديدن بدست نمي آيد.
وي تصريح كرد: براي شناخت صفات شخصيتي كه همان ملاكهاي اساسي و پنهان هستند بايد خانواده فرد مورد نظر را به دقت ارزيابي كند.
عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي هماهنگي در اجتماعي بودن، برون گرايي، سلامت رواني، خوش اخلاقي، صداقت، پاكدامني و ديگر ملاكهاي ياد شده را جزئي از خصوصيات و صفات شخصيتي فرد عنوان كرد و گفت: اين صفات شخصيت انسان را تشكيل مي دهد و علم داشتن به آن براي هر يك از زوجين قبل از ازدواج بسيار مهم است؛ چراكه بر زندگي آن دو بسيار تاثيرگذار خواهد بود.
لازم به ذكر است، اين همايش به همت معاونت فرهنگي دانشگاه پيام نور تبريز و با حضور پرشور دانشجويان در سالن علامه جعفري اين دانشگاه برگزار شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰