آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۰۶۶۵

آغاز ساخت ۴۵۶ مسکن مددجویی کمیته امداد در کرمان

طی مراسمی با حضور قائم مقام کمیته امداد کشور و استاندار کرمان عملیات اجرایی احداث ۴۵۶ واحد مسکن مددجویان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در شهر کرمان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در مراسم عملیات اجرایی احداث ۴۵۶ واحد مسکن مددجویان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در شهرک شهید همت کرمان با اشاره به برنامه‌های این نهاد در ساخت مسکن مددجویان با حمایت خیران اعلام کرد: مدل تامین مالی پروژه‌های کمیته امداد به این صورت است که قدری آورده خود مددجو در حد بضاعت، مبلغی از محل صندوق امداد ولایت کمیته امداد و نیز تسهیلات پرداخت می‌شود.

جعفر صباغیان افزود: در این زمینه به مددجویان برای تامین آورده مالی خود فشار نمی‌آوریم، بلکه بسته به بضاعتشان به مددکاری ما مراجعه و اعلام آمادگی می‌کنند.

او در پایان با اشاره به اینکه برنامه ما امسال ساخت ۴۲ هزار واحد مسکونی در کشور است اظهار کرد: بیش از ۲۰ هزار واحد از ابتدای سال جاری تاکنون تحویل متقاضیان زیرپوشش این نهاد شده است.

سپس محمدعلی طالبی استاندار کرمان نیز اعلام کرد: امیدواریم با همکاری، تعامل و هم‌افزایی مسئولان دولتی، بخش خصوصی و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ بتوانیم اقدامات ارزشمندی در بحث مسکن محرومان انجام دهیم و به عنوان استان الگو در سطح کشور باشیم.

در ادامه مدیرکل کمیته امداد استان کرمان نیز گفت: این واحد‌های مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در زمینی به متراژ ۳۶هزار و ۶۸۰ متر مربع با همکاری مسکن و شهرسازی، کمک خیران و کمیته امداد احداث می‌شود.

قرار است این واحد‌های مسکونی پس از ساخت تحویل مددجویان کمیته امداد با اولویت زنان سرپرست خانوار تحت حمایت شوند.

 

برگزاری جشن توانمندسازی ۴ هزار مددجو

همچنین قائم‌مقام کمیته امداد کشور در جشن توانمندسازی ۴۰۰۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان، توانمندسازی را راهبرد اصلی این نهاد دانست.

 جعفر صباغ افزود: هدف ما گذر از حمایت‌های صرف و ایجاد زمینه اشتغال پایدار برای مددجویان است.

او گفت: امسال ۸۰ هزار نفر از مددجویان به خودکفایی رسیده‌اند و جشن اشتغال آنها به صورت ملی برگزار خواهد شد.

کرمان سرزمین فرصت‌های طلایی

سپس استاندار کرمان نیز با اشاره به گذشت ۱۰۰ روز از دوران تصدی استانداری کرمان و انجام ۴۰ سفر شهرستانی، اعلام کرد: ایجاد اشتغال در استان کرمان از آنچه تصور می‌شود، آسان‌تر است. 

محمدعلی طالبی تصریح کرد: استان کرمان سرزمین فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری و اشتغال بوده، اما متأسفانه بسیاری از این فرصت‌ها در غبار فراموشی باقی مانده‌اند. 

او تاکید کرد: کافی است با تلاش بیشتر این غبار را کنار بزنیم تا فضای مناسبی برای سرمایه‌گذاری و اشتغال ایجاد شود.

در ادامه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان نیز گفت: بسیاری از افرادی که در گذشته دچار یأس و ناامیدی بودند، امروز با توکل بر خدا و حمایت این نهاد، توانمند شده و حتی خودشان در حال کمک به دیگران هستند.

حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی بیان کرد: امیدوارم که این تلاش‌ها بتواند به ریشه‌کن شدن محرومیت در کشور کمک کند.

سپس مدیر کل کمیته امداد استان کرمان نیز گفت: با حمایت مدیران، فرمانداران، ائمه جمعه و بانک‌های کرمان طی سال گذشته بیش از ۱۲ هزار فرصت شغلی را در استان ایجاد کردیم و در این زمینه هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان با ۸۲ درصد پرداخت تسهیلات داشتیم.

ناصر عسکری نژاد اعلام کرد: امسال توانستیم با هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات، ۹ هزار فرصت شغلی را در کرمان ایجاد کنیم که در سامانه رصد، تحقق بالای صد درصدی داشتیم و انتظار داریم با همت مضاعف بانک‌های عامل در این ماه پایانی سال و پشتیبانی امام جمعه و استاندار کرمان، شاهد تحقق صد درصدی این اعتبار باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار