علوم انساني برگرفته از مبانی و اصول مسموم نظام غربی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۰۸۵
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز:

علوم انساني برگرفته از مبانی و اصول مسموم نظام غربی است

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد: علوم جاری در دانشگاه بویژه علوم انساني غالباً برگرفته از مبانی و اصول مسموم نظام غربی است.    
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از اهواز، در بيانيه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز آمده است: پس از گذشت بیش از 30 سال از صدور پیام انقلاب فرهنگی از سوی حضرت امام(ره)، امروز بیش از پیش ضرورت تحقق این فرمان تاریخی را در حیطه ی تصمیم سازی و تصمیم گیری مسائل کلان خصوصاً مسائل فرهنگی و علمی نظام اسلامی شاهدیم.
 
این بیانیه می افزاید: با گذشت اندک زمانی از این پیام، شورایی با همین نام؛ یعنی شورای انقلاب فرهنگی تشکیل شد که از آن زمان تاکنون عهده دار راهبری و پیگیری این امر خطیر و ضروری می باشد، شورایی که از جمله وظایف اصلی آن در زمان حال پیگیری و تعقیب دقیق و عمیق مطالبات مقام عظمای ولایت، در زمینه مسائلی نظیر جنبش نرم افزاری و نهضت تولید علم، تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و مهندسی فرهنگی است.
 
در بيانيه دانشجویان بسیجی دانشگاه شهید چمران اهواز آمده است: حال پس از گذشت بیش از سه دهه از فعالیت این شورا، نیم نگاهی به رسالت های آن ضروری می نماید، این شورا بايد با نگاهی راهبردی و فارغ از دسته بندی های سیاسی و دل مشغولی های روزمره و با بهره گیری از اسلام ناب، نیازهای اساسی انقلاب اسلامی را در عصر حاضر برآورده كند.
 
اين بيانيه تاكيد كرده است: برهمین اساس برنامه ريزي براي توليد علم و اندیشه درعرصه های مختلف، از وظايف جدي شوراي عالي انقلاب فرهنگي به شمار می آید؛ چراکه متأسفانه علوم موجود جاری در دانشگاه بویژه علوم انساني غالباً برگرفته از مبانی و اصول ذاتاً مسموم نظام غربی است که نتایج آن در میان اساتید و نرم افزارهای جاری کشور بخوبی قابل مشاهده است؛ از این رو بدون شک تحول در علوم موجود و به تعبیر دقیق تر اسلامی سازی علوم از مهمترین مسائلی است که جهت حرکت به سمت تمدن اسلامی و ارائه الگوی کامل و صحیح به جهان می بایست از سوی شورا مورد توجه واقع شود.
 
اين بيانيه تصريح كرده است: در دانشگاه ها نیز در کنار اساتید متعهد و اندیشمند و تلاشگر، متأسفانه برخی اساتید مشغول به تدریس هستند که قبله گاه آنها غرب است و مبانی فکری شان بر اساس مکاتب فاسد و پوسیده غربی شکل گرفته است و علمی را که در کلاس در ذهن دانشجو می گنجانند نیز برگرفته از همان مبانی است. نگاهی گذرا به برخی اساتید همین دانشگاه شهید چمران، خود مویدی بر این داعیه است.
 
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در اين بيانيه به حضور اساتید دارای فساد فکری در دانشگاه اشاره کرده، و عنوان كرده است: اساتیدی در دانشگاه ها وجود دارند كه فساد فکری و بعضاً حتی فساد رفتاری و اخلاقی آنها برهمگان مسجل است و خصوصاً در دانشکده های علوم انسانی انحراف عقیدتی و رفتاری دانشجویان را بدنبال خود می آورند. آیا با وجود چنین اساتید غرب زده و خود باخته می توان گامی پرشتاب در جهت نیل به تمدن اسلامی برداشت؟ تا چه زمانی باید کتاب های حاوی نظریه های ضد اسلامی که بعضاً حتی در خود غرب نیز منسوخ شده است و حتی متفکران خودشان آنها را زیر سوال برده اند، همچنان در دانشگاه های ما تدریس شود.
 
اين بيانيه مي افزايد: از ديگر رسالت های شورای عالی انقلاب فرهنگی اهتمام به ارتقای سطح فرهنگ عمومی جامعه است؛ چراکه قوام يك مملکت و جوهرهی يك ملت به فرهنگ آن است و باید دانست که اگر ایمان و اعتقاد اسلامی با خلقیات ملی نظیر اعتماد به نفس ملی، احساس توانایی، انضباط، نشاط، همکاری، مشارکت و نظایر اینها همراه باشد راه رسیدن به آرمان ها و اهداف بلند انقلاب اسلامی را هموار می سازد.
 
در اين بيانيه آمده است: طراحی الگویی جامع و روشن مبتنی بر مبانی اسلام و فرهنگ بومی در جهت سیر تعالی انقلاب اسلامی و زمینه سازی برای تحقق پیشرفت و عدالت در سطح جامعه ضروری به نظر می رسد؛ چراکه از سوی دیگر دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی باورهای دینی و سیاسی و نیز ارزش های ملت ما را با تکیه به روش ها و ابزارهای فرهنگی هدف گیری کرده اند که در مقابل باید مهندسی مطلوبی در حوزه فرهنگ ایجاد شود تا مطابق آن نه تنها نقشه دشمن خنثی شده، بلکه جای جای این عالم در گسترهی پیام روشن انقلاب اسلامی قرار گیرد و بدون شک تحقق این امور مهم که از اهداف عالی انقلاب اسلامی می باشند کار یک روزه نبوده، و نیازمند برنامه ای بلند مدت و مشخص می باشد.
 
اين بيانيه خاطرنشان كرده است: آیا از شورایی که جمعی از اعضای آن شغل چندم آنها عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی است می توان انتظار پیگیری جدی و تخصصی این موضوعات را داشت؟ آیا شورای عالی انقلاب توانسته در این مدت از ظرفیت عظیم نخبگان و اندیشمندان کم نظیر نظام اسلامی استفاده کند؟ آیا این شورا پس از گذشت سال ها از طرح این مسائل در فضای عمومی کشور، چنین موضوعات مهم و اساسی را در دستور کار خود قرار داده است؟ و آیا توانسته با مجاهدت شبانه روزی و بی وقفه گامی در این مسیر بردارد.
 
اگرچه بسیاری از موضوعات فوق نیازمند یک تلاش عمومی و همکاری همه جانبه است؛ لکن از شورای عالی انقلاب فرهنگی انتظار می رود که با جدیت و اهتمام نسبت به پیگیری مطالبات ولایت، نقش و رسالت محوری خود را در مسیر رو به جلوی انقلاب اسلامی ایفا کند و طلایه دار نهضت عظیم ملت های مسلمان در جهت تمدن سازی اسلامی باشد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار