کد خبر:۱۲۳۱۳۹۹

چهار شناور حامل کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر شناسایی و توقیف شدند

فرمانده مرزبانی استان بوشهر گفت: چهار شناور که بیش از ۵۴ میلیارد ریال کالای قاچاق حمل می‌کردند، در آب‌های این استان توقیف شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ ستاد عبدالله خسروی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دریابانان با اشراف اطلاعاتی و در چند عملیات از اقدام قاچاقچیان مبنی بر حمل کالای قاچاق با چند شناور و احتمال تخلیه غیر مجاز آگاهی یافته و بلافاصله بررسی ویژه موضوع را در دستور کار خود قرار داده و در اقدامی بموقع موفق به توقیف سه شناور باری و یک شناور صیادی در آبهای استان بوشهر شدند.

وی افزود: در بازدید ماموران از شناورهای توقیف شده، مقادیر کالای خارج از مجوز گمرک و قاچاق شامل سه هزار ثوب انواع پوشاک، ۲۲۰۰ عدد لوازم جانبی تلفن همراه، ۲۸۰ جفت کفش و ۳۰۰ کیلوگرم ماهی کشف شد.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر ارزش ریالی کالای کشف شده را برابر نظر کارشناسان ۵۴ میلیارد و ۴۳۷ میلیون ریال عنوان کرد.

خسروی اضافه کرد: در این ارتباط پنج نفر متهم دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی یادآور شد: دریابانان با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی بر آبهای ساحلی استان و کنترل دقیق شناورهای تجاری و صیادی از ورود هرگونه کالای قاچاق جلوگیری و عرصه را بر قاچاقچیان و مجرمان و افراد سودجو تنگ می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار