کد خبر:۱۲۳۱۵۲
نماينده مردم شيراز در مجلس تاکید کرد:
لزوم تحقق توسعه علمی در جهان اسلام با حمایت وزارت علوم
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي گفت: وزارت علوم بايد مركز جهاني علوم را حمايت كند تا توسعه علمي در جهان اسلام محقق شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهندس سیدحسين ذوالانوار شب گذشته در نشست هم انديشي راه كارهاي تحقق جهاد اقتصادي در حوزه علم و فناوري در شيراز اظهار داشت: وزارت علوم بايد به مراكز علمي و دانشگاه هاي جهان اسلام در رسيدن به جايگاه هاي رفيع علمي كمك كند.
وی تصریح کرد: وزارت علوم بايد مركز جهاني علوم را حمايت كند تا توسعه علمي در جهان اسلام محقق شود.
وي افزود: تحريم اقتصادي موقعيت بسيار حساسي است كه بايد از آن براي رشد و توسعه علوم، استقلال اقتصادي، خودكفايي و جهاني شدن بهره گرفت.
عضو کمیسون انرژی مجلس با ابراز تاسف بیان داشت: برخي وزارتخانه هاي كليدي و حساس هنوز براي رشد علمي، توسعه و دستيابي به اقتصادي پويا اولويت بندي و تعيين هدف ندارند.
ذوالانوار خاطرنشان كرد: امروز مردم به راهكارهاي اساسي براي صرفه جويي در انرژي نياز دارند و محققان بايد تحقيقات خود را در اين زمينه به توليد برسانند تا به اهداف بزرگ نايل شويم./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰