به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار یحیی الهی روز یکشنبه بیان کرد: با تدابیر و رهنمودهای سردار فرمانده کل انتظامی مبنی بر اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی به منظور پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز با حضور عوامل انتظامی استان، چندین مرحله عملیات ضربتی جداگانه در سطح حوزه استحفاظی استان در ۲۴ ساعت گذشته اجرا شد.
وی افزود: در اجرای این طرح ۵۴ کیلو و ۶۸۳ گرم انواع مواد مخدر کشف و ۵ قاچاقچی ۳۱ خرده فروش دستگیر و ۴۴ معتاد جمع آوری شدند.
فرمانده انتظامی لرستان از هشت هزار و ۸۳۴ قلم انواع کالای قاچاق و توقیف ۱۲ دستگاه خودروی سبک و ۲ دستگاه خودروی سنگین حامل کالای قاچاق به ارزش ۷۵ میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال خبر داد و گفت: ۱۲ نفر در این رابطه دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع ذیصلاح شدند.
سردار الهی همچنین از دستگیری ۲۲ سارق و سه مالخر خبر داد و افزود: مقادیری از اموال مسروقه کشف و تحویل مالباختگان شد.
وی گفت: ماموران انتظامی در این طرح موفق به کشف ۴۹ قبضه سلاح شکاری و پنج قبضه سلاح جنگی و ۵۷۷ عدد انواع فشنگ و دستگیری ۳۴ متهم در این رابطه شدند.
فرمانده انتظامی لرستان در پایان از ترد ۲۱ نفر اتباع بیگانه غیر مجاز خبر داد و گفت: در ادامه این طرح ۶۷ نفر از مجلوبین و محکومان تحت تعقیب قضائی و انتظامی دستگیر و ۱۴۲ دستگاه خودرو و ۲۰ دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف و روانه پارکینک شدند.