آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۴۰۱۲

افزایش ساعت کار مراکز تعویض پلاک در روز‌های پایانی سال

مدیرعامل موسسه راهگشا از افزایش ۲ ساعته زمان فعالیت مراکز تعویض پلاک سراسر کشور از دوازدهم تا بیست و هشتم اسفندماه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمود خوش نشان ضمن اعلام افزایش ساعت کار مراکز تعویض پلاک در روز‌های پایانی سال، اظهار داشت: با توجه به تدابیر هیئت رئیسه پلیس راهور فراجا در خصوص روند صعودی تقاضای نقل و انتقال و تعویض پلاک وسایل نقلیه، به منظور جلوگیری از معطل شدن مراجعان و ایجاد ازدحام و تراکم کاری در روز‌های پایانی سال در مراکز تعویض پلاک و دفاتر خدمات خودرویی سراسر کشور و همچنین تسهیل و تسریع در ارائه خدمات شماره گذاری و پس از شماره گذاری به متقاضیان، از روز یکشنبه دوازدهم اسفند ماه ساعت کاری مراکز تعویض پلاک و دفاتر خدمات خودرویی (در شهرستان‌ها) سراسر کشور در روز‌های شنبه تا چهار شنبه به مدت ۲ ساعت افزایش یافته و از ساعت ۰۷:۰۰ تا ساعت ۱۶:۰۰ امکان دریافت نوبت اینترنتی برای هموطنان فراهم شده است.

وی با بیان اینکه ارائه خدمات به متقاضیان تا آخرین نفری که در مراکز تعویض پلاک حضور دارند انجام خواهد شد، افزود: ساعت کار مراکز در روز‌های پنج شنبه از ساعت ۰۷:۰۰ صبح تا ساعت ۱۲:۰۰ ظهر است.

مدیرعامل مؤسسه راهگشا به خدمات گیرندگان، توصیه کرد: برای دریافت خدمات مطلوب حتماً رأس ساعتی که نوبت اینترنتی دریافت کرده‌اند به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار