آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۶۷۱

جزئیات دستگیری عوامل فساد مالی در شهرداری شاهرود

رئیس کل دادگستری استان سمنان درباره جزئیات دستگیری عوامل فساد مالی در شهرداری شاهرود گفت: چهار متهم در این خصوص دستگیر شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمد صادق اکبری شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران در دادگستری سمنان از بازداشت سه کارمند شهرداری شاهرود و یک نفر رابط وابسته به آنان برای اتهاماتی با موضوعات مالی خبر داد.

وی افزود: در ادامه مبارزه قاطعانه دستگاه قضائی استان با مصادیق مفاسد اقتصادی و اداری و به دنبال گزارش‌های واصله از سازمان بازرسی استان و اشراف کامل و اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) در سپاه شهرستان شاهرود و دستور مقام قضائی، ۳ کارمند شهرداری شاهرود و یک نفر هم بعنوان رابط آنان بازداشت شدند.

رئیس دادگستری استان سمنان در ادامه افزود: برهمین اساس پرونده قضائی در یکی از شعب تحقیق دادسرای عمومی و انقلاب شاهرود برای متهمان مذکور تشکیل و هر چهار متهم دستگیر شده با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

اکبری با اشاره به رفتار مجرمانه متهمان عنوان کرد: تحقیقات اولیه حاکی از آن است که متهمان دستگیر شده، تائید کننده صورت وضعیت دو شرکت پیمانکاری بودند که تحقیقات تکمیلی پرونده همچنان ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار