کفر پیشگان به زودی باید پاسخگوی اعمال ننگین و جنایات سنگین خود باشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۹۳
بسیج اساتید استان چهارمحال و بختیاری:

کفر پیشگان به زودی باید پاسخگوی اعمال ننگین و جنایات سنگین خود باشند

سازمان بسیج اساتید استان چهارمحال و بختیاری با صدور بیانیه ای در محکومیت جنایات وابستگان غرب در کشتار بی رحمانه مسلمانان منطقه خطاب به کفر پیشگان تصریح کرده است: از مکر الهی و خشم خداجویان در امان نبوده و دیر یا زود باید پاسخگوی اعمال ننگین و جنایات سنگین خود باشند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد در این بیانیه آمده است: در روزگاری که بوق های تبلیغاتی غرب مدام از آزادی، حقوق بشر و دموکراسی و ارزشهای انسانی دم می زنند؛ جیره خوران آنان در جهت حفظ قدرت و تأمین منابع نفسانی نامشروع خود دست به کشتار انسانهای آزادی خواه مسلمان زده و آثار مذهبی آنان را ویران نموده و مقدساتشان را به آتش می کشند.
 
این بیانیه خاطرنشان می کند: حاکمان بی لیاقت و سیاه دل بحرین، لیبی، یمن و برخی کشورهای دیگر که با پشتوانه قدرت مالی، نظامی و تبلیغاتی صهیونیسم و استعمارگران غربی و مرتجعین منطقه خداجویان مسلمان را آماج حملات نظامی قرار داده و زن و مرد را به خاک و خون می کشند و از تخریب اماکن مذهبی نیز دریغ نمی کنند.
 
بسیج اساتید با استناد به آیات قرآن مبنی بر بزرگتر بودن مکر خدا، به همه کفر پیشگان هشدار داده است: از مکر الهی و خشم خداجویان در امان نبوده و دیر یا زود باید پاسخگوی اعمال ننگین و جنایات سنگین خود باشند. این بیانیه از همه سازمانها، ارگان ها، انسانهای آزاده جهان خواسته است که به وظیفه و رسالت انسانی و الهی خود عمل نموده و برای متجاوزان به حقوق انسانها فریاد بر آورند که خداوند ریشه توطئه گران را همچون متجاوزان و توطئه گران گذشته از جایی که نمی دانند خشک و زندگی آنان ویران خواهد نمود./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار