آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۹۰۲

بارش ۶۴ میلی‌متری در رومشکان ثبت شد

مدیرکل هواشناسی لرستان از ثبت ۶۴.۲ میلی‌متر بارندگی در رومشکان ناشی از سامانه بارشی خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهروز مرادپور روز شنبه بیان کرد: میانگین بارندگی در این استان طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵.۵ میلی متر بود که کمترین بارش با ۹.۳ میلی متر نیز در ازنا ثبت شده است.

وی افزود: طی این مدت در خرم آباد ۱۴.۸ میلی متر، بروجرد ۱۷.۵، کوهدشت ۴۹.۶، نورآباد ۳۴.۸، دورود ۱۱.۳، الشتر۲۰.۴، پلدختر ۴۴.۶، چگنی ۳۱.۹، معمولان ۳۹، شول آباد ۲۸.۷، ایمان آباد ۱۴.۶ و ریمله ۲۴.۲ میلیمتر بارندگی ثبت شد.

وی ادامه داد: بر اساس نقشه و مدل های هواشناسی، طی امروز تا ساعاتی از روز یکشنبه در ادامه فعالیت این سامانه بارشی برای همه نقاط استان بارش باران، رعد و برق، در نواحی سردسیر و ارتفاعات، رگبار برف، در مناطق مستعد، رگبار تگرگ و وزش باد شدید پیش بینی می شود.

مرادپور گفت: پیرو هشدارهای سطح زرد و نارنجی صادره برای این بازه زمانی (امروز و ساعاتی از فردا) مخاطراتی همچون اختلال در تردد، لغزندگی سطح جاده ها، ایجاد رواناب و آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل ها، بالا آمدن سطح آب رودخانه های فصلی و خشکه رودها، کولاک برف در محورهای کوهستانی، مه آلودگی هوا و کاهش میدان دید رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه روزهای دوشنبه تا چهارشنبه بارش های پراکنده، رگبار باران و گاهی رعد و برق را شاهد خواهیم بود افزود: از نظر نوسانات دمایی، طی ۴۸ ساعت آینده دماهای شبانه روند کاهشی خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار