آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۳۳۳

۹۴ کیلوگرم تریاک و حشیش در نائین ضبط شد

فرمانده انتظامی نایین از توقیف خودرو سواری تارا، کشف ۹۴ کیلو مواد مخدر تریاک و حشیش و دستگیری ۲ قاچاقچی خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ احسان بدیعیان فرمانده انتظامی شهرستان نائین گفت: مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه ایست و بازرسی شهید شرافت نائین حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه خودرو سواری تارا مشکوک و برای بررسی دقیق‌تر به راننده خودرو دستور ایست می‌دهند.

وی افزود: پس از متوقف شدن خودرو و در بررسی دقیق مأموران از خودرو مقدار ۴۳ کیلو و ۴۸۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک و ۵۱ کیلو و ۱۲۰ گرم مواد مخدر از نوع حشیش که در ۲ چمدان داخل صندوق عقب خودرو جاساز شده بود، کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان نائین خاطرنشان کرد: در این عملیات ۲ سوداگر مرگ دستگیر که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی لازم به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار