مدارس استان قزوین تا ۲۸ اسفند ماه فعال خواهند بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۳۴۹

مدارس استان قزوین تا ۲۸ اسفند ماه فعال خواهند بود

مدیرکل آموزش و پرورش قزوین گفت: مدارس استان تا ۲۸ اسفند دایر بوده و تکالیف نوروزی ممنوع است.
مدارس استان قزوین تا ۲۸ اسفند ماه فعال خواهند بود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسنعلی اصغری با اشاره به تعدد تعطیلات کلاس‌های حضوری در سال تحصیلی جاری و آثار منفی ناشی از تعطیلات آموزش حضوری در مدارس، با هدف جبران خسارات وارده، تاکید کرد: مدارس استان قزوین تا ۲۸ اسفند فعال هستند و لازم است دانش آموزان عزیز و همکاران گرانقدر در مدرسه حضور داشته باشند.

اصغری افزود: طبق آئین نامه اجرایی مدارس و سالنامه آموزشی، مدارس بایستی تا ۲۸ اسفند هر سال دایر باشند، نظارت بر برگزاری کلاس‌ها و حضور دانش آموزان در کلاس‌های درس، با نظارت دقیق و حداکثری مدیران محترم مدارس و مناطق انجام می‌شود.

وی گفت: مدیر و مسئولان مدرسه با روش‌های خلاقانه، اهتمام جدی برای فراهم بودن زمینه فعال نگه داشتن روند آموزشی و پرورشی مدارس تا آخرین روز تقویم آموزشی مبذول فرمایند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با اشاره به طرح دانش آموزی"عید، هنر و داستان" اظهار کرد: از ارائه تکالیف درسی در ایام نوروز خودداری شود و برای بهره‌مندی از فرصت تعطیلات در ایام نوروز و بهار قرآن، معلمان از هنر و داستان (داستان خوانی، داستان‌گویی، داستان نویسی) و فعالیت‌های هنری استفاده نمایند.

پربازدیدترین آخرین اخبار