کد خبر:۱۲۳۷۶۸۴

آمادگی تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران برای استقبال از بهار

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از آمادگی تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران برای استقبال از بهار و توزیع میوه شب عید با قیمت تنظیم بازار خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در جلسه هماهنگی طرح استقبال از بهار که با حضور جبلی قاضی تعزیرات، محمد سراب‌نشین معاون بهره ‎برداری و بهداشت، محمدرضا اسمعیلی پور معاون طرح، توسعه و امور فنی، سعید سالاری معاون بازرگانی، سعید طباخی معاون مالی، امیر موسوی مدیر میدان مرکزی و اداری و تمامی مدیران میادین ۲۲ گانه برگزار شد؛ از آمادگی تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار برای استقبال از بهار و توزیع میوه شب عید با قیمت تنظیم بازار خبر داد.

وی با اشاره به بخشنامه‌های متعددی که در رابطه با آمادگی تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار برای عرضه اقلام مصرفی ماه مبارک رمضان و شب عید ابلاغ شده است، افزود: مهمترین مساله‌ای که باید مورد توجه مدیران میادین و روسای بازار‌های میوه و تره‌بار قرار گیرد؛ عرضه مناسب محصولات به وفور و با کیفیت بالا، توجیه کامل بهره‌برداران از نظر تامین محصولات کمی و کیفی و عوامل فعال در غرف جهت خدمات رسانی به مشتریان و شهروندان است.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران ادامه داد: در این ایام کارکنان میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار باید توجه ویژه‌ای به تکریم ارباب رجوع داشته باشند کما اینکه خط قرمز فعالیت در سازمان مدیریت میادین و زیرمجموعه‌های آن احترام به مشتری و تکریم ارباب رجوع است.

وی با اشاره به استقبال شهروندان در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال از میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران بیان کرد: تامین وسایل مورد نیاز در غرف مانند ترازوی اضافی، کیسه‌های مصرفی، تهیه ماسک و لباس مناسب برای کارکنان داخل غرفه و ... باید مد نظر قرار گیرد.

بختیاری‌زاده یادآور شد: روان‌سازی ترددها، استفاده بهینه از فضای پارکینگ و کنترل ورودی و خروجی‌ها نیز از دیگر موضوعاتی است که باید به آن توجه شود.

وی با بیان اینکه باید به صورت روزانه مستند‌سازی محصولات تنظیم بازاری و سازمانی انجام شود تاکید کرد: همچنین کنترل‌های بهداشتی اعم از بهداشت فردی و محیطی، صدور و یا تمدید کارت بهداشت کارگران نیز باید به آن توجه بیشتری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار