به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، قاسم محمدی سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: ۱۵۰ کارشناس بهداشت محیط در قالب ۱۰ گروه در طرح نظارت بهداشت محیط بر مراکز عرضه مواد غذایی و خوراکی مشارکت می کنند.
وی گفت: این طرح که از یازدهم اسفند آغاز شده است تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه می یابد.
محمدی با بیان اینکه بیشترین نظارت ها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی حساس از قبیل رستوران ها، اغذیه فروشی ها، حلیم و آش فروشی ها صورت می گیرد، اضافه کرد: کارشناسان در این بازرسی ها بر رعایت موارد بهداشتی از جمله بهداشت فردی به دقت نظارت کرده و با متخلفان طبق قانون برخورد می کنند.
سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان، یکی از مراکز مهم نظارت های بهداشت محیط استان را قنادی ها به ویژه مراکز تولید زولبیا و بامیه اعلام کرد و گفت: کارشناسان بهداشت، روغن مصرفی را با دستگاه تی پی ام مورد سنجش قرار می دهند و در صورت وجود اشکال و ایراد برای معدوم سازی آن اقدام می کنند.
به گفته وی، موارد مشکوک نیز برای آزمایش به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ارسال می شود.
وی با بیان اینکه برای پایش مراکز حساس در هر منطقه بازرس وجود دارد، اظهار کرد: با توجه به اجرای طرح سلامت نوروزی از هم استانی ها درخواست می شود در صورت شکایت موارد را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع دهند.
به گفته وی، بازرسان بهداشت محیط استان به صورت ۲۴ ساعته بر این مراکز نظارت دارند و به شکایات نیز در اسرع وقت رسیدگی می کنند.