کد خبر:۱۲۴۰۸۸۷

استاندار: کردستان جزو پنج استان برتر در تخصیص اعتبارات عمرانی است

استاندار کردستان گفت: با پیگیری‌ها، ۶۶ درصد اعتبارات عمرانی تخصیص یافت و استان در بین پنج استان برتر کشور قرار گرفت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،  آرش زره‌تن لهونی روز سه شنبه در سیزدهمین و آخرین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه کردستان طی سال جاری در سنندج، اظهار کرد: در زمینه اعتبارات ملی عمرانی هم تخصیص ۶۱ درصدی داشتیم که عدد خوبی است.

وی در زمینه اعنبارات هزینه‌ای هم گفت: این اعتبار هزار و ۳۵۶ میلیارد تومان بود که ۱۱۰ درصد تخصیص داشتیم.

استاندار کردستان خبر خوشی هم برای بازنشستگان داشت و افزود: مانده مرخصی تمامی بازنشستگان سال ۱۴۰۳ به زودی پرداخت می‌شود.

لهونی گفت: در ۶ ماه گدشته بسیاری از ریل‌گذاریهای مسیر خدمت به مردم تبیین شده است.

وی افزود: سرمایه‌گذاری از مباحث مهم استان شده ولی هنوز بستر لازم برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم نیست و از سال آینده باید تلاش برای این موضوع باید بیشتر شود.

به گفته استاندار کردستان، روی گسترش مناسبات اقتصادی با اقلیم کردستان عراق حساب ویزه‌ای باز شده تا این روابط تقویت شود و از برنامه‌های مهم استان است.

لهونی ادامه داد: حضور سرمایه‌گذاران اقلیم کردستان عراق در استان کردستان تسهیل می‌شود و از استانداران این اقلیم به استان دعوت و تیم‌های اقتصادی استان نیز به اقلیم سفر می کنند.

وی یادآور شد: هنوز شرایط لازم برای حضور جدی سرمایه‌گذار خارجی در کردستان فراهم نشده است.

استاندار کردستان تاکید کرد: مدیران اجرایی باید تا نیمه اول اردیبهشت سال آینده، گزارشی از عملکرد سال جاری و به ویژه نیمه دوم و برنامه‌های سال ۱۴۰۴ را ارائه دهند.

لهونی در ادامه به راه‌اندازی شهرک تخصصی گلخانه‌ای قروه با ۵۳ هکتار اشاره کرد و افزود: فراخوان جذب سرمایه‌گذار منتشر شده و پیشنهاد من این است که این شهرک قطعه‌بندی و با پرداخت تسهیلات به فارغ التحصیلان کشاورزی واگذار شود و اگر این افراد در مدت تعیین شده موفق به اجرای طرح نشدند بعد از آن به سرمایه‌گذار واگذار شود.

استاندار کردستان اظهار کرد: ارزش افزوده تخصیصی به شهرداری‌ها ۹۱۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ بود که امسال به هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان با ۸۲ درصد رشد رسیده است. 

وی درباره کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری هم گفت: این کارگروه عملکرد خوبی در سه ماه اخیر داشته و امیدواریم در سال پیش رو با تمرکز بر سرمایه‌گذاری، توفیق بیشتری در حوزه اشتغال هم داشته باشد.  

استاندار کردستان بر لزوم رفع موانع سرمایه‌گذاری و تاخیر در انجام طرحهای تولیدی تاکید کرد و افزود: سال آینده سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان باید افزایش یابد.

لهونی به واگذاری ۱۷ هکتار زمین به پارک علم و فناوری هم اشاره و ابراز امیدواری کرد واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان در این مکان مستقر و به اقتصاد دانش بنیان استان کمک کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار