نجات راننده کمباین از مرگ حتمی در اردبیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۶۵۰۰

نجات راننده کمباین از مرگ حتمی در اردبیل

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردبیل گفت: حوالی ساعت ۱۲ ظهر امروز، گزارش واژگونی یک دستگاه کمباین در زمین‌های زراعی روستای کولا نکوه و گرفتار شدن راننده ۴۲ساله در زیر آن به مرکز کنترل رسید که بلافاصله نیرو‌های عملیاتی ایستگاه شماره ۷ به محل اعزام شدند.
نجات راننده کمباین از مرگ حتمی در اردبیل

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی ایمانی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردبیل، اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۲ ظهر امروز، گزارش واژگونی یک دستگاه کمباین در زمین‌های زراعی روستای کولا نکوه و گرفتار شدن راننده ۴۲ساله در زیر آن به مرکز کنترل رسید که بلافاصله نیرو‌های عملیاتی ایستگاه شماره ۷ به محل اعزام شدند.

وی همچنین گفت: به دلیل موقعیت جغرافیایی و عدم امکان تردد خودرو‌های امدادی در مسیر، آتش‌نشانان ناچار شدند تجهیزات امدادی را با پیاده‌روی طی مسافتی چندصدمتری تا محل حادثه حمل کنند با رسیدن تیم‌های اولیه، مشخص شد مصدوم در وضعیت بسیار بحرانی زیر بدنه کمباین محبوس شده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردبیل افزود: باتوجه‌به حساسیت بالای شرایط، خودرو‌ها و نیرو‌های کمکی از ایستگاه‌های ۲ و ۵ نیز به محل فراخوانده شدند آتش‌نشانان با استفاده از ست‌های نجات و ابزار‌های برش تخصصی، پس از تلاش‌های بسیار، موفق شدند بخش‌هایی از کمباین را برش داده و راه را برای خروج مصدوم باز کنند.

ایمانی در پایان تأکید کرد: این عملیات پیچیده پس از حدود یک ساعت و نیم به پایان رسید و مصدوم جهت رسیدگی‌های پزشکی به تیم اورژانس تحویل داده شد از شهروندان خواسته می‌شود با رعایت پروتکل‌های ایمنی و جلوگیری از تجمع در محل حوادث، مسیر را برای تردد سریع خودرو‌های امدادی باز نگه دارند.

پربازدیدترین آخرین اخبار