چهارشنبه‌سوری در استان مرکزی با ۲ فوتی و ۱۴۸ مصدوم تلخ شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۱۱۱۵

چهارشنبه‌سوری در استان مرکزی با ۲ فوتی و ۱۴۸ مصدوم تلخ شد

رئیس اورژانس استان مرکزی از ۲ فوتی و ۱۴۸ مصدوم در حوادث چهارشنبه‌سوری خبر داد.
چهارشنبه‌سوری در استان مرکزی با ۲ فوتی و ۱۴۸ مصدوم تلخ شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، دکتر بهروز ایران‌نژاد رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث استان مرکزی گفت: شب گذشته یک جوان ۱۹ ساله بر اثر وقوع یک مورد حادثه انفجار در منزل مسکونی یکی از محلات اراک به شدت مصدوم و به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اعزام شد.

وی ادامه داد: با وجود تلاش‌های کادر درمان، این جوان ۱۹ ساله صبح امروز براثر شدت جراحات جان خود را از دست داد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث استان مرکزی اظهار کرد: همچنین دوم اسفندماه جاری نیز نوجوان ۱۵ ساله ساوه‌ای بر اثر انفجار مواد محترقه، هر ۲ دست خود را از دست داد که پس از چند روز به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داد.

ایران‌نژاد گفت: ۳۳ نفر از مصدومان چهارشنبه‌سوری استان مرکزی در مراکز درمانی بستری و مابقی به صورت سرپایی درمان شدند.

وی با بیان اینکه ۳۸ نفر از این مصدومان عابران پیاده بوده‌اند، اضافه کرد: ۲۵ نفر از مجموع ۱۴۸ مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری استان مرکزی زن و مابقی مرد بودند.

پربازدیدترین آخرین اخبار