کد خبر:۱۲۴۱۳۱
نمايشگاه «نشان بي نشان ها» در مركز آموزش عالي دهخداي قزوين برپا شد
نمايشگاه «نشان بي نشان ها» به همت بسيج دانشجويي مركز آموزش عالي دهخداي قزوين در اين مركز برپا شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قزوين، نمايشگاه «نشان بي نشان ها» با مساحتي بالغ بر 400 متر مربع به همت بسيج دانشجويي مركز آموزش عالي دهخداي قزوين در اين مركز برپا و پذيراي دانشجويان اين مركز در ايام فاطميه است.
بر اساس اين گزارش، در غرفه ابتدايي اين نمايشگاه فضاي شهرها در هنگام اعزام نيرو در دوران دفاع مقدس به نمايش گذاشته شده است.
دكور ميدان مين و عكس هايي از شهداي استان و غرفه عكس يادگاري از ديگر بخش هاي اين نمايشگاه است كه مورد استقبال دانشجويان قرار گرفته است.
نمايشگاه كتاب اين نمايشگاه با محوريت فاطميه و دفاع مقدس و همچنين كتب مذهبي، روح تازه اي به اين نمايشگاه بخشيده است.
همچنين پوستر هايي با هدف روشنگري در زمينه شركت هاي اسرائيلي و مسائل ديپلماتيك جنگ از ديگر بخش هاي جذاب اين نمايشگاه مي باشد.
بخش پاياني اين نمايشگاه به دكور كوچه بني هاشم و خانه حضرت امير(ع)اختصاص دارد.
خاطر نشان مي شود، نشريه «نشان بي نشان ها» براي اين ايام تدارك ديده شده است كه در اين نمايشگاه توزيع مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰