
اطفای ۴۶۷ مورد حریق در کرج

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد یساولی در گزارشی از عملکرد سازمان آتشنشانی کرج اظهار داشت: در اسفند ماه سال گذشته، نیروهای عملیاتی این سازمان به میزان ۳ هزار و ۵۷۷ نیروی ساعت در ۳۲ ایستگاه به مدت ۸۸۸ ساعت عملیات انجام دادند. با استفاده از هزار۳۵۵ دستگاه خودروی عملیاتی، تیمهای آتشنشانی به ۴۶۷ مورد حریق و ۶۹۵ حادثه رسیدگی نمودند.
وی افزود: در سطح شهر ۷۷ مورد استقرار با حضور آتشنشانی انجام شده است و در این ماه، ۴۰۱ نفر نجات یافته ۵۱ نفر مصدوم و ۱۶ نفر در حوادث دچار فوت شدهاند.
یساولی در بین ۳۲ ایستگاه عملیاتی، بیشترین ماموریت در ایستگاه ۱۰۲ با ۳۵ حریق و ۴۵ حادثه، ایستگاه ۱۰۶ با ۳۶ حریق و ۳۷ حادثه و ایستگاه ۱۲۲ با ۲۲ حریق و ۴۸ حادثه ثبت شده است. همچنین، در حوزه معاونت ایمنی و پیشگیری، تعداد ۱۱۹ مورد استعلام در زمان صدور و تمدید پروانه، ۱۰۶ مورد استعلام در زمان صدور پایانکار، ۱۸ مورد استعلام ماده صد و ۱۲ مورد بررسی نقشه اجرایی انجام شده است.
یساولی به اقدامات دیگر سازمان نیز اشاره کرد؛ از جمله صدور ۲۲ مورد گواهی جهت علت حریق، ۱۷ مورد بازدید از اماکن تصرفات سطح شهر، ۴۱ اخطار ایمنی در حوزه ایمنی شهری، ۲ مورد بازدید از واحدهای صنعتی و ۵۴ مورد بازدید از اماکن تجاری.
وی همچنین از فعالیتهای حوزه آموزش و تربیت بدنی خبر داد که در آن ۱۴۵ دوره آموزش ایمنی و آتشنشانی ویژه شرکتها، مدارس، ادارات، کارورز و داوطلبان با حضور ۲۴۰۹۲ فراگیر به مدت ۱۷۱۰ ساعت با همکاری ۱۳۳ مربی برگزار شد.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج عنوان کرد: در چهارشنبه آخر سال، ۷۰۰۰ بروشور نکات ایمنی، نکات ایمنی جهت خروج از منزل (مسافرت)، نکات ایمنی در روز طبیعت به ادارات، سازمانها و ارگانها ارسال شده و ۲ هزار پک فرهنگی با موضوع چهارشنبه آخر سال در مدارس توزیع گردیده است؛ همچنین کلیپ تهیهشده در خصوص این روز به مدیران سلامت مناطق چهارگانه آموزش و پرورش ارسال شده است.