
میزبانی از زائران غیر ایرانی در رواقهای اختصاصی حرم مطهر رضوی
به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلاموالمسلمین سید محمد ذوالفقاری مدیر زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی به آمادگی این مدیریت در میزبانی هرچه شایستهتر از زائران غیر ایرانی اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به سوابق، شرایط و پیشینهای که زائرین غیر ایرانی معمولا در ایام نوروز در ایران دارند و همچنین با توجه به تعطیلات طولانی مدت و مسائل و محدودیتهای که در حمل و نقل وجود دارد، معمولا در سالهای گذشته در ایام نوروز، تعداد زائرین غیر ایرانی در حرم مطهر رضوی، به حداقل خود میرسید.
وی ادامه داد: اما در ایام نوروز امسال به برکت لیالی قدر و ماه مبارک رمضان، شاهدیم، زائرین غیر ایرانی حضور پررنگتری نسبت به سالهای گذشته در مشهدالرضا (ع) دارند؛ بر همین اساس رواقهای دارالرحمه و رواق دارالهدایه در اختیار بخش عرب زبان، رواق غدیر در اختیار اردو زبانان و دارالتفسیر حرم مطهر رضوی نیز در اختیار زائرین آذری زبان قرار گرفته است.
مدیر زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی افزود: در اقدام جدیدی که امسال طراحی شده است، رواق ملل حرم مطهر رضوی به زائران انگلیسی زبان اختصاص یافته، از این رو مراسم و برنامههایی بهصورت حضوری و مجازی به زبان انگلیسی، با حضور برجسته کارشناسان، مجریان، مداحان و قاریان دعا و قرآن کریم از کشورهای مختلف در بخش زائرین غیر ایرانی، تدارک دیده شده است.
حجتالاسلام ذوالفقاری تصریح کرد: امسال در ایام نوروز میزبان سخنرانانی از کشورهای عراق، لبنان، پاکستان و هندوستان و انگلستان هستیم که، با استقبال بالای زائران غیر ایرانی، مواجه شده است.