کد خبر:۱۲۴۲۹۹۰

افزایش گردشگران نوروزی در کهگیلویه و بویراحمد/بیش از ۱۰۷ هزار بازدید از جاذبه‌های گردشگری

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ۲۴ اسفند تا پنجم فروردین، ۸۰ هزار و ۴۷۸ گردشگر در مناطق مختلف استان اسکان یافتند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید مجتبی امیر حسینی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد افزود: از ۲۴ اسفند تا پنجم فروردین ۸۰ هزار و ۴۷۸ نفر در مناطق مختلف استان شامل هتل، بوم گردی و مسافرخانه‌ها اسکان یافتند.

امیرحسینی ادامه داد: در همین بازه زمانی، ۱۰۷ هزار و ۶۰۶ گردشگر از جاذبه‌های دیدنی استان بازدید کردند.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد چشمه بلقیس چرام، آبشار یاسوج، آبشار آبریز در کهگیلویه، غار ده شیخ پاتاوه، شلالدون باشت، مرقد بی بی حکیمه (ع) در گچساران، تنگ سولک بهمئی و آبشار کمر دوغ در شهرستان کهگیلویه را اماکنی معرفی کرد که بیشترین بازدید را داشته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار