کد خبر:۱۲۴۳۲۳۴

دستگیری عاملان درگیری در مطب پزشک ملارد

فرمانده انتظامی ملارد از دستگیری سه اوباش درگیر در مطب پزشکی خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ کیانوش نورمحمدی روز پنجشنبه در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره درگیری منجر به جرح در یک مطب پزشکی توسط سه اوباش که با استفاده از سلاح سرد اقدام به قدرت نمایی و برهم زدن نظم و آسایش شهروندان کرده بودند، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی ملارد با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با رصد اطلاعاتی موفق به شناسایی مخفیگاه عاملان نزاع و درگیری شده که در عملیات های جداگانه هر سه اوباش را در مخفیگاهشان در شهرستان ملارد دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ملارد در پایان با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند، خاطرنشان کرد: با مجرمان، اراذل و اوباش و افرادی که بخواهند در جامعه نظم و امنیت عمومی را مختل کنند برابر قانون و شدت لازم برخورد خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار