کد خبر:۱۲۴۳۳۱۷

محدودیت‌ ترافیکی مراسم روز جهانی قدس در بندرعباس

رئیس پلیس راهور هرمزگان محدودیت‌های ترافیکی در روز جمعه هشتم فروردین‌ماه به مناسبت مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در شهرستان بندرعباس را اعلام کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نقی حیدری رئیس پلیس راهور هرمزگان در تشریح این خبر اظهارکرد: به مناسبت برگزاری مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در بندرعباس از ساعت یک بامداد روز جمعه، محدودیت‌های ترافیکی تردد و توقف در بلوار حضرت امام خمینی(ره) از میدان پارک دباغیان تا تقاطع شهید مطهری بندرعباس به صورت رفت و برگشت و همچنین تمامی معابر منتهی به بلوار امام خمینی(ره) در محدوده یادشده تا پایان مراسم اجرا خواهد شد.

وی عنوان کرد: رانندگان می‌توانند از مسیر‌های جایگزین بلوار ساحلی به سمت بلوار امام حسین(ع) و بلوار جمهوری اسلامی جهت دسترسی استفاده و تردد کنند.

رئیس پلیس راهور هرمزگان در ادامه افزود: پلیس در صورت توقف خودرو در محدوده فوق نسبت به انتقال خودرو به پارکینگ اقدام خواهند کرد.

این مسئول انتظامی از عموم شهروندان به‌ویژه رانندگان و سایل نقلیه خودرویی خواست ضمن رعایت محدودیت‌های ترافیکی اعلام شده، به‌منظور باشکوه‌تر برگزارشدن این مراسم با پلیس نهایت همکاری لازم داشته باشند و برای شرکت در مراسم از وسایل نقلیه‌عمومی استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار