کد خبر:۱۲۴۴۱۴۸

ساخت دو مسجد در شهر جدید پردیس آغاز شد

با حضور معاون وزیر راه، ساخت دو مسجد در شهر جدید پردیس آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، این اقدام که در ماه مبارک رمضان و در آستانه عید سعید فطر انجام شد، گامی مهم در راستای تامین زیرساخت‌های فرهنگی و مذهبی برای ساکنان این شهر محسوب می‌شود.

این گزارش می افزاید: احداث این مساجد به عنوان بخشی از برنامه توسعه متوازن شهر جدید پردیس، با هدف ارتقای کیفیت زندگی و تامین نیازهای معنوی شهروندان در دستور کار قرار گرفته است که بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این اماکن مذهبی در نقاطی احداث خواهند شد که دسترسی آسان برای ساکنان مناطق مختلف شهر را فراهم کنند.

در این بازدید که با همراهی مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره شرکت عمران شهر جدید پردیس انجام شد، روند اجرای پروژه‌های مسکن نیز مورد بررسی قرار گرفت.

در این گزارش آمده است: نکته قابل توجه، فعالیت مداوم کارگاه‌های ساختمانی در نوروز بود که نشان از تلاش برای تحقق تعهدات دولت در حوزه تامین مسکن و تکمیل هرچه سریع‌تر پروژه‌های در دست اجرا دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در این بازدید بر لزوم توسعه همزمان زیرساخت‌های شهری، فرهنگی و اجتماعی در کنار ساخت مسکن تاکید کرد و آغاز ساخت این ۲ مسجد را گامی ارزشمند در جهت ارتقای هویت فرهنگی و اجتماعی شهر جدید پردیس خواند.

براساس این گزارش، این بازدیدها در ادامه نظارت‌های میدانی بر پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن و سایر طرح‌های عمرانی در شهرهای جدید کشور صورت گرفته و با هدف بررسی روند اجرایی و رفع موانع احتمالی در مسیر توسعه این پروژه‌ها انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار