کد خبر:۱۲۴۴۶۹
راوی هشت سال دفاع مقدس:
شهدا بهترين راه را براي رسيدن به علم الهي براي انسانها گشودهاند
راوی هشت سال دفاع مقدس با بيان اينكه شهدا بهترين راه را براي رسيدن به علم الهي براي انسانها گشودهاند، گفت: افرادي كه به شناخت حقيقي شهدا دست يابند با بصيرت و معرفت الهي به تحصيل علوم ميپردازند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علیرضا دلبریان سه شنبه شب در مراسم وداع با پيكر دو تن از شهداي گمنام هشت سال دفاع مقدس در دانشگاه علوم اسلامي رضوي در حرم مطهر رضوي اظهار داشت: ياد و معرفت نسبت به شهيدان رایحه خدمترساني، كسب علم و تنفر از گناه را در انسان پديد ميآورد.
راوي هشت سال دفاع مقدس به تبيين جايگاه رفيع و والاي شهداي جبهههاي حق عليه باطل پرداخت و افزود: افرادي كه مقام و منزلت شهدا را باور ميكنند و حقانيت آنان را ميپذيرند، در دنيا و آخرت سعادتمند ميشوند.
وي فرهنگ شهادت را فرهنگ محبت، از لذت گذشتن، تنفر از گناه، شجاعت، زيبايي، چگونه زيستن و مردانگي تعريف كرد و بيان داشت: جامعه اسلامي بايد در برابر مقام شهدا متواضع باشد و به تكريم جايگاه والاي آنها بپردازند.
اين راوي جبهههاي جنگ شناخت معيارها و معادلات شهدا توسط مردم را ضروري دانست و گفت: نماز شهيدان براي ترس از دوزخ و جهنم و دستيابي بهشت نبود، بلكه آنها با نماز خواندن به خدا عشق ميورزيدند.
در پايان اين مراسم، پيكر مطهر دو تن از شهداي هشت سال دفاع مقدس با حضور جمع كثيري از مردم خداجو در صحنهاي هدايت و آزادي حرم مطهر تشييع شد.
لازم به ذکر است، مراسم معنوي «ستارگان خاكي» به همت معاونت فرهنگي و دفتر بسيج دانشجویی دانشگاه علوم اسلامي رضوي با حضور پيكر دو تن از شهداي گمنام جبهههاي حق عليه باطل و جمع كثيري از دانشجويان و طلاب حوزه علميه مشهد، در مسجد اين دانشگاه برگزار شد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰