آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۴۹۶۸

۷۶ درصد جانباختگان تصادفات نوروزی مازندران عابران پیاده بودند

فرمانده انتظامی مازندران گفت: ۷۶ درصد جانباختگان تصادفات نوروزی عابران پیاده بودند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حسن مفخمی شهرستانی روز چهارشنبه اظهار کرد: در تعطیلات نوروزی امسال، در حوزه درون‌شهری سه نفر فوت شده‌اند که شامل ۲ عابر پیاده و یک راکب موتورسیکلت بوده است. همچنین در حوزه برون‌شهری، ۱۱ مورد فوت گزارش شده است که ۲ نفر بر اثر واژگونی خودرو، ۶ نفر عابر پیاده و یک نفر راکب موتورسیکلت جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: بر اساس آمار ارائه‌شده، ۷۶ درصد از کشته‌شدگان تصادفات رانندگی در استان مازندران، عابران پیاده بوده‌اند. این آمار نگران‌کننده نشان‌دهنده اهمیت بالای ایمنی و توجه به حقوق عابران در ترددهای شهری و جاده‌ای است.

سردار مفخمی شهرستانی با بیان اینکه در استان مازندران سه هزار و ۵۰۰ تصادف در ایام نوروز ثبت شده است، گفت: این رقم حدود سه درصد از کل سهم تصادفات کشور را شامل می‌شود.

وی افزود: بالاترین علت تصادفات در استان عدم توجه رانندگان به جلو است که ۴۱ درصد از حوادث را تشکیل می‌دهد. تخطی از سرعت مطمئنه با ۳۵ درصد، رعایت نکردن حق تقدم با ۱۵ درصد و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه با ۹ درصد، دیگر دلایل مهم تصادفات در مازندران هستند.

فرمانده انتظامی مازندران در ادامه توصیه کرد: عابران حتماً هنگام عبور از عرض جاده دقت کنند و رانندگان نیز به قوانین و اصول ایمنی توجه بیشتری داشته باشند.

سردار مفخمی شهرستانی همچنین به شهروندان هشدار داد که خستگی و عدم تمرکز می‌تواند عامل بروز بسیاری از این حوادث تلخ باشد.

فرمانده انتظامی مازندران بر ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه رانندگی ایمن و رعایت حقوق عابران تأکید کرده و از تمامی شهروندان خواست تا با رعایت قوانین، در کاهش تصادفات و حفظ جان خود و دیگران سهیم باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار