
تشکیل ۲۵۲ پرونده تخلف صنفی در کردستان

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حسین رحیمیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت: از این تعداد پرونده تخلفاتی ۱۱۸ پرونده به مواد خوراکی و ۳۶ پرونده به نانواییها اختصاص داشت.
وی افزود: در طول اجرای طرح نظارت بر بازار، ۲۱۰ تیم بازرسی و گشت در استان فعالیت داشتند و ۳۹۷ مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان با بیان اینکه بیشترین تخلفات صنفی مربوط به عدم درج قیمت و گرانفروشی بود، اضافه کرد: طرح نظارتی تعزیرات حکومتی کردستان در ۲ مرحله طی اسفند و فروردین امسال انجام شد که مرحله دوم آن ۱۵ فروردین به پایان رسید.
رحیمیان با بیان اینکه در این طرح نظارتی از هزار و ۵۸۹، واحد صنفی بازرسی و نظارت انجام شد، گفت: از این تعداد ۵۳۰ واحد صنفی متخلف شناسایی شدند و هزار و ۵۹ واحد نیز تخلفی نداشتند.
شهروندان میتوانند با سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی شکایات و تخلفات صنفی را گزارش کنند.