آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۳۱۵

معروف‌ترین غذا‌های تند دنیا کدام‌اند؟ / خواص بی نظیر ادویه‌ها

فلفل‌ها هم، به لطف ماده‌ای به نام کپسایسین، علاوه بر اینکه برای سلامت جسمی مفیدند به بهبود روحیه هم کمک می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آسیایی‌ها در زمینه غذا‌های تند حرف اول را می‌زنند. مثلا «بی‌بیمباپ» کره جنوبی که همراه با کیمچی و سبزیجات تخمیرشده سرو می‌شود یا «اوتاک-اوتاک» اندونزی که در برگ موز پیچیده می‌شود، همچنین «سامبال اولک» که یک سس تند تهیه شده از فلفل‌های مختلف است.

بیرون از آسیا هم غذا‌های تند جایگاه ویژه‌ای دارند. در آمریکا «کوریَن سوساید بوریتو» که به بوریتوی مرگبار کره‌ای است از سان‌فرانسیسکو تنها با نامش هشدار می‌دهد که چقدر تند است. همچنین میگو‌های کرئولی در لوئیزیانا طرفداران زیادی دارند.

در جامائیکا نیز «جرک» که ترکیبی حاوی میخک، دارچین، پیازچه، آویشن، سیر و فلفل در آن به کار رفته، یکی از خوراک‌های تند شناخته‌شده است. در پرو هم «پاپا آلا اوآنکاینا» نوعی سالاد سیب‌زمینی با سس فلفلی، از غذا‌های محبوب و پرطرفدار به شمار می‌رود.

در اروپا و آفریقا نیز غذا‌های تند کم نیستند؛ از «ماگما ۲.۰» در مادرید که با فلفل تند «عقرب ترینیداد» درست می‌شود، گرفته تا «سیک سیک وات» اتیوپی در آن انواع فلفل قرمز و چیلی به کار رفته است.

ادویه‌ها تنها برای طعم دادن به غذا نیستند؛ بلکه همراهان خوبی برای حفظ سلامت هم به حساب می‌آیند. با اضافه کردن ادویه‌ها به غذا، می‌توان میزان نمک و چربی را کاهش داد.

ادویه‌ها خواص ضدالتهابی، آنتی‌اکسیدانی و ضدعفونی‌کنندگی دارند و به بهبود عملکرد قلب، دستگاه تنفسی و دستگاه گوارش کمک می‌کنند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار