آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۶۶۶

اعلام ۱۵۶مورد حوادث و حریق در ایام نوروز در بندرعباس

رئیس سازمان آتش‌‌‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس گفت: از یکم تا ۱۵ فروردین ماه، سازمان آتش‌‌نشانی با حدود ۱۵۶مورد حوادث و حریق مواجه بوده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد امین لیاقت، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس در جمع خبرنگاران به وضعیت حوادث و حریق در ایام تعطیلات پرداخت و اظهارکرد: از یکم تا ۱۵ فروردین ماه سازمان آتش نشانی با حدود ۱۵۶ مورد حوادث و حریق مواجه بوده است که این آمار نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه عنوان کرد: یکی از موارد نگران‌کننده ۶۳ مورد از حوادثی بوده که شامل ۹مورد تصادفات جاده‌ای است که منجر به گیر کردن افراد در خودرو شده است و همکاران ما با تلاش خود این افراد را نجات دادند.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس همچنین به خطرات فصل گرما اشاره کرد و افزود: یکی از عمده حوادثی که در این فصل به ما گزارش می‌شود، حریق‌های ناشی از کولر‌های اسپلیت است.

وی در ادامه گفت: از همه شهروندان تقاضا داریم که هنگام خروج از منزل، لوازم سرمایشی را خاموش کنند و همچنین مطمئن شوند که اجاق گاز و وسایل گرمایشی نیز خاموش شده‌اند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.

لیاقت در پایان تأکید کرد: سازمان آتش نشانی همواره آماده خدمت‌رسانی به شهروندان است و امیدواریم با همکاری مردم، سالی بدون حادثه را تجربه کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار