آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۶۹۲

ضارب اصلی دانشجوی دانشگاه گرگان بازداشت شد

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: ضارب اصلی دانشجوی گلستانی با اعطای نیابت قضایی در یکی از شهر‌های استان خراسان رضوی بازداشت شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،  حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان در گفت‌وگو با خبرنگاراناظهارکرد: ضارب اصلی دانشجوی علوم پزشکی دانشگاه گلستان با اعطای نیابت قضایی در یکی از شهر‌های استان خراسان رضوی بازداشت شد.

حیدر آسیابی اظهار کرد: با هماهنگی و همکاری قضایی و انتظامی بین استان‌های گلستان و خراسان رضوی این فرد در حال انتقال به گرگان است.

رئیس کل دادگستری گلستان افزود: یک مظنون هم صبح امروز بازداشت شده بود.

رئیس کل دادگستری گلستان و دادستان مرکز استان عصر امروز با حضور در بیمارستان ۵ آذر گرگان از این دانشجو عیادت کردند.

این دانشجو در گفت‌و‌گو با رئیس کل دادگستری گلستان گفت: برای اصلاح مو به محلی نزدیک پارک رفته بودم که گفته شد یک ساعت دیگر مراجعه کنم و من به آن پارک رفتم تا پس از یک ساعت مجدد برای اصلاح مو مراجعه کنم که از سوی این افراد مورد ضرب و جرح قرار گرفتم.

رئیس بیمارستان ۵ آذر هم گفت: عمل جراحی و مراقبت‌های مورد نیاز به طور کامل انجام شده و او هم اکنون در سلامتی به سر می‌برد.

حسینی افزود: این دانشجو الان به بخش عمومی منتقل شده و تا ۲۴ ساعت آینده از بیمارستان مرخص خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار