لرستان در عزاي حضرت فاطمه زهرا (س) به سوگ نشست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۷۳

لرستان در عزاي حضرت فاطمه زهرا (س) به سوگ نشست

همزمان با سالروز شهادت پاره تن رسول خدا، حضرت فاطمه زهرا (س) جاي جاي استان لرستان عرق ماتم و عزا است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم آباد، آيين سوگواري حضرت فاطمه زهزا (س) در خرم آباد با نواختن «چمرانه» آغاز شد و عاشقان اهل بيت عصمت و طهارت در اين شهر با حضور در مساجد، حسينيه‌ها، تكايا و خيابان‌ها به ذكر مصيبت پرداختند.

اين گزارش مي افزايد: هيئات دانشجويي دانشگاه‌هاي مركز استان نيز همگام با ديگر مردم ولايتمدار خرم‌آباد با اجتماع در دانشكده علوم پايه دانشگاه لرستان و حركت از محل اين دانشكده  به سمت حوزه علميه كماليه خرم‌آباد در عزاي شهادت بانوي دو عالم، حضرت فاطمه زهزا (س) شركت كردند.

بر اساس اين گزارش، حجت الاسلام عدالت، يكي از وعاظ كشور در حوزه علميه خرم‌‌آباد به بيان حريم‌هاي پيامبر اكرم (ص) با استناد به سوره حجرات پرداخت و گفت: در اين سوره تاكيد شده است كه دستور پيامبر به عنوان دستور ولي امر لازم الاجرا است و نبايد شكسته شود.
 
وي با بيان اينكه منظور از حريم خانه پيامبر تنها خانه خود رسول خدا  نبوده است، با اشاره به فرمايش پيامبر (ص) مبني بر اينكه خانه فاطمه (س) خانه من است، تصريح كرد: با وجود اينكه مردم مدينه اين را مي دانستند اما درب خانه فاطمه (س) را به آتش كشيدند./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار