مخالف واگذاري اراضي دانشگاه لرستان به مسكن مهر هستيم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۷۸
رئيس دانشگاه لرستان:

مخالف واگذاري اراضي دانشگاه لرستان به مسكن مهر هستيم

رئيس دانشگاه لرستان با رد ادعاي موافقت با واگذاري اراضي اين دانشگاه به مسكن مهر تاكيد كرد: مخالف واگذاري اراضي دانشگاه لرستان به مسكن مهر هستيم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم‌‌آباد، حسن زمانيان در همايش گراميداشت ياد و خاطره شهيد فرزانه علامه مرتضي مطهري، مقام معلم و تجليل از 70 سال خدمات آموزشي و علمي حجت الاسلام حميد عيدي، از پايه گذاران دانشگاه لرستان و دانشگاه آزاد خرم‌آباد كه هفته گذشته در محل دانشگاه لرستان برگزار شد،‌ اظهار داشت: در مصوبه سفر سال 87 هيئت دولت به لرستان بر واگذاري 170 هكتار از زمين هاي «مازاد» دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و لرستان تاكيد  شد؛ اين در حالي است كه اراضي اختصاص يافته مربوط به طرح جامع دانشگاه لرستان است و مازاد نيست.

وي با اشاره به اينكه واگذاري اين اراضي به مسكن مهر مغاير مصوبه هيئت دولت است، افزود: اعلام كرده ايم كه در شان دولت نيست زمين‌هاي دانشگاه لرستان را كه بخشي از طرح جامع اين دانشگاه است، به مسكن مهر اختصاص دهد؛ هر چند دولت در صدد انجام خدمت بود، اما اين اراضي مربوط به طرح جامع دانشگاه است.

رئيس دانشگاه لرستان تصريح كرد : در جلسه اي كه در استانداري برگزار شد،‌ به هيچ وجه زيربار اين وضعيت نرفته و اعلام كردم كه در صورت لزوم استعفا نيز مي دهم.

زمانيان ادامه داد: ما مي خواهيم عين مصوبه دولت اجرا شود و زمين‌هاي مازاد به مسكن مهر اختصاص يابد نه زمين‌هايي كه جزو طرح جامع محسوب مي شود.

وي بيان داشت: مكاتباتي با معاون اول رئيس جمهور و ديگر مقامات صورت گرفته و دستاوردهاي خوبي در رابطه با اين اراضي داشته ايم.
 
رئيس دانشگاه لرستان با بيان اينكه مانع مسطح كردن اين اراضي توسط نيروهايي كه اقدام به اين كار كرده بودند، شده ايم، گفت: محكم پاي اراضي دانشگاه لرستان ايستاده ايم و در اين قضيه هيچ موافقتي از ما نخواهند گرفت.

زمانيان بهانه واگذاري اين اراضي را نداشتن سند عنوان كرد و بيان داشت: در صدد گرفتن سند براي اين اراضي هستيم.

وي از افزايش 48 درصدي بودجه عمران دانشگاه لرستان در سال 90 خبر داد  و گفت: اين بودجه افزايش يافته، اما بايد منتظر تصميمات مجلس براي بودجه سال 90 باشيم.
 
رئيس دانشگاه لرستان از خريد يك دستگاه ساختمان شش طبقه داراي پيلوت در مشهد مقدس خبر داد و اظهار داشت: اين ساختمان در آستانه خريد نهايي است.
 
زمانيان افزود: مصوبه اي از هيئت امنا گرفته ايم تا اين ساختمان را در نزديكي حرم مطهر امام رضا (ع) جهت اقامت استادان و كاركنان خريداري كنيم.

پيگير راه اندازي هيئت مميزه دانشگاه هستيم

وي به پاسخ منفي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري براي راه اندازي هيئت مميزه در اين دانشگاه اشاره كرد و گفت: اخيرا چهار نفر از استادان دانشگاه به رتبه دانشياري ارتقا يافته اند كه با استناد به اين موضوع مجددا پيگير راه اندازي هيئت مميزه شده ايم؛ در اين رابطه موضوع را با يكي از مسئولان ذيربط در وزارتخانه مطرح كرده ايم ‌كه پيگيري آن را تلويحا پذيرفته اند.

رئيس دانشگاه لرستان تصريح كرد: اگر هيئت مميزه را در دانشگاه ايجاد كنيم گام موثري در اين زمينه برداشته ايم.

زمانيان خاطرنشان كرد: پرونده تعداد زيادي از استادان دانشگاه جهت ارتقا به هيئت مميزه به وزارت علوم ارسال شده است.

وي به راه اندازي ترم تابستان اين دانشگاه در سال 90 اشاره كرد و افزود: ترم تابستان درآمدزاست و درآمدهاي حاصل از آن جهت رفع نيازهاي دانشگاه و تجهيز آزمايشگاه‌ها هزينه مي شود.

دوام و قوام انقلاب اسلامي بر دو پايه ولايي و مردمي بودن نظام است
 
رئيس دانشگاه لرستان دوام و قوام انقلاب اسلامي را بر دو پايه ولايي و مردمي بودن نظام  دانست و تصريح كرد: لبيك مردم به نداي رهبر فرزانه انقلاب در هر برهه صحه اي بر اين ادعا است.
 
زمانيان با تاكيد بر اينكه دانشگاه بايد در خدمت مردم باشد، گفت: مردمي بودن بر همه واجب است.
 
وي مبرا بودن دانشگاه لرستان چه در بعد دانشجويي و چه در بعد استادان و دانشگاهيان در فتنه 88 را بيانگر ولايي بودن اين دانشگاه عنوان كرد و بيان داشت:‌ در بررسي‌هايي كه انجام دادم هيچ اثري از همراهي اين دانشگاه با فتنه 88 مشاهده نشد.

اين گزارش مي افزايد: تجليل از چهار مدرس ارتقا يافته به رتبه دانشياري و تجليل از استادان بازنشسته دانشگاه لرستان از ديگر برنامه‌هاي اين همايش بود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار