آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۲۷۷
مدیر کل راه و شهرسازی اردبیل:

مراحل ساخت ۲۶ هزار واحد مسکن ملی در اردبیل رضایت‌بخش است

مدیرکل راه و شهرسازی اردبیل گفت: احداث واحدهای نهضت ملی مسکن در استان بدون مشکل پیش می‌رود و ساخت ۲۶ هزار واحد به خوبی در حال اجرا است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محبوب حیدری اظهار کرد: استان اردبیل در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، یکی از استان‌های پیشتاز کشور بوده و ساخت واحدهای مسکونی برای متقاضیان این طرح ملی در بیش از ۶۸ قطعه، و سایت و شهرک توسط اداره کل راه و شهرسازی استان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به خوبی پیش می‌رود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه ۱۱۸ هزار نفر در استان برای بهره‌مندی از مسکن ملی ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۳۶ هزار و ۲۰۶ متقاضی واجد شرایط تایید نهایی شدند، افزود: از این تعداد بیش از ۲۱ هزار نفر آورده بالای ۸۰۰ میلیون ریال را واریز کردند و بقیه متقاضیان هم باید در موعد مقرر آورده خود را پرداخت کنند.

حیدری ادامه داد: مراحل اجرای این طرح مهم و ملی در تمام مناطق استان با شتاب مناسبی در حال اجراست و انتظار می‌رود با تامین آورده از سوی متقاضیان و همکاری بانک‌های عامل این واحدها در موعد مقرر تحویل متقاضیان شود.

وی همچنین با اشاره به تامین زمین طرح نهضت ملی اظهار کرد: با تلاش‌های صورت‌ گرفته تا به امروز زمین مورد نیاز جهت احداث ۲۷ هزار و ۱۵۹ واحد مسکونی در استان تامین شده است.

حیدری با بیان اینکه زیرساخت‌‎های عمومی این طرح شامل آب و فاضلاب، برق و گاز همگام با ساخت واحدهای مسکونی در حال اجراست، یادآورشد: علاوه بر اجرای زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن در استان، با تلاش و پیگیری‌های همکاران معاونت املاک و حقوقی اسناد مالکیت بیشتر زمین‌های اختصاص یافته به طرح‌های نهضت ملی مسکن به نام دولت و راه و شهرسازی صادر شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل درباره اجرای طرح‌های مشارکتی در اردبیل هم اظهار کرد: طرح مشارکتی پاساژ تجاری بلور ۲ در شهرک نیایش بهره‌برداری شده و طرح مشارکتی برج دوقلوی اکباتان واقع در شهرک ولایت اردبیل هم در دست اجرا است.

وی افزود: در یک سال گذشته چهار طرح فرهنگی و اجتماعی به‌عنوان فرهنگسرا در شهرهای نمین، عنبران، کلور و هشتجین تکمیل شده و ساختمان اداری امور مالیاتی شهر هشجین هم به اتمام رسیده و آماده افتتاح و بهره‌برداری است.

وی همچنین گفت: بیمارستان ۵۲۴ تختخوابی مرحوم نجف‌زاده اردبیل، ساختمان‌های اداری دولت در شهرستان‌های نیر و کوثر، ساختمان فرمانداری و کتابخانه عمومی در شهر پارس‌آباد مغان از دیگر طرح‌های در دست اجرای اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل است که با تامین منابع به تدریج تکمیل شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار