لایروبی اسکله مارینا منطقه آزاد انزلی آغاز شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۲۹۴

لایروبی اسکله مارینا منطقه آزاد انزلی آغاز شد

معاون عمران و زیربنایی سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: عملیات لایروبی اسکله مارینا با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع سازمان منطقه آزاد انزلی آغاز شد و تا نیمه نخست اردیبهشت به پایان می‌رسد.  
لایروبی اسکله مارینا منطقه آزاد انزلی آغاز شد

لایروبی اسکله مارینا منطقه آزاد انزلی آغاز شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید ابراهیم میرحسینی معاون عمران و زیربنایی سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه رسوب ایجاد شده در ورودی این اسکله، مشکلاتی را برای سرمایه گذار بخش خصوصی ایجاد کرده بود، افزود: با لایروبی اسکله مارینا، اجرای طرح‌های تفریحی، ورزشی و گردشگری دریایی با سرمایه گذاری بخش خصوصی و همچنین راه اندازی مسیر‌های گردشگری دریایی به سمت دیگر بنادر دریای کاسپین راحت‌تر فراهم می‌شود.

معاون عمران و زیربنایی سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: با لایروبی اسکله مارینا، زمینه اجرای برنامه‌های حمایتی این سازمان در زمینه توسعه ورزش حرفه‌ای، استعدادیابی و برگزاری رویداد‌های بین المللی در حوزه گردشگری و ورزش‌های دریایی فراهم می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار