کد خبر:۱۲۴۷۷۳
دانشگاه آزاد دهدشت:
سكوت مضحك كشورهاي عربي در قبال مسلمانان بحرين شرمآور است
دانشگاه آزاد دهدشت با صدور بيانيهاي ضمن محكوم كردن رفتار مدعيان دموكراسي و سكوت كشورهاي عربي در قبال مسلمانان بحرين، يمن و ليبي اين رفتارها را مضحك و شرمآور دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، در بيانيه دانشگاه آزاد اسلامي واحد دهدشت با بيان اينكه خون جوانان ايراني، نهال انقلاب اسلامي را آبياري كرد، تاكيد شده است: شكي نيست كه خون مسلمانان آزادي خواه نيز، نهال جنبش بيداري اسلامي را آبياري و آن را به ثمر مي نشاند.
دانشگاه آزاد واحد دهدشت در اين بيانيه، ضمن محكوم كردن سكوت مجموعههاي بين المللي از جمله سازمان ملل متحد و رئيس آن در قبال اين سركوبهاي خونين خاطرنشان كرده است: ما دانشگاهيان ضمن اعلام بيعت با آزادي خواهان جهان اعلام مي داريم كه هرگز برادران مسلمان خود را تنها نگذاشته و در هر جبههاي به مبارزه با ظالمان برمي خيزيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰