آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۳۵۹

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از دو واحد صنعتی در کرمانشاه+فیلم

معاون اجرایی رئیس جمهور در سفر خود به استان کرمانشاه از دو واحد صنعتی در شهرک صنعتی بیستون بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدجعفر قائم‌پناه در حاشیه بازدید از پروژه‌های صنعتی کرمانشاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز از فاز دوم پتروشیمی کرمانشاه بازدید شد که جزو پروژه‌های هایتک بود و امیدواریم فاز دوم آن در نیمه اول سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.

وی عنوان کرد: در پروژه بیوایمپلنت بافت‌های انسانی را برای درمان بیماری‌ها و رفع نقص استخوانی در جراحی‌ها از اجساد برداشت می‌‌شود و با توسعه تحقیقات استخوان، دریچه قلب و بافت‌های دیگر نیز با فرآوری پیچیده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: افتتاح پروژه بیواتانول در سفر رئیس جمهور به استان در حال بررسی است.

وی افزود: شاخص‌های استان در وضعیت مناسبی قرار ندارد و نرخ بیکاری بالاست و به همین دلیل دولت وفاق ملی نگاه ویژه‌ای به این استان دارد و امید داریم بودجه مناسبی برای رفع مشکلات به آن تخصیص یابد.

طرح بیواتانول هم اکنون در مرحله تولید آزمایشی بوده و ارزش روز سرمایه‌گذاری آن بیش از ۵ هزار میلیارد تومان است. این طرح اکنون آماده افتتاح رسمی است.

ظرفیت روزانه این کارخانه ۲۰۰ هزار لیتر است و محصول آن در تولید بنزین کاربرد فراوانی دارد.

این طرح از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان و هدیه ایشان به مردم کرمانشاه بوده است که با سرمایه‌گذاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و توسط شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس احداث شده است.

شرکت سوخت سبز زاگرس در مهر ماه ۱۴۰۲ به عنوان اولین «شرکت - پروژه» کشور وارد بازار سرمایه‌گذاری حرفه‌ای بورس شد و تنها طی ۲ روز بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه جذب کرد و با کمک آن موفق شد کارخانه بیواتانول را به مرحله تولید برساند و برای ۲۰۰ نفر اشتغالزایی کند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار