
جزييات واژگونی تریلر نفتکش در شهربابک

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، واژگونی تریلر نفتکش حامل مواد نفتا و قابل اشتعال در ۳۵ کیلومتری جاده شهربابک به انار که دچار نشتی مواد نیز شده، از عصر دیروز خبر ساز شده است.
در اثر این واژگونی که هنوز دلیل آن اعلام نشده است، راننده خودرو نیز مصدوم شده است.
بنا بر اطلاعات واصله، بلافاصله بعد از اعلام این اتفاق ستاد بحران شهرستان تشکیل جلسه داده و نیروهای آتش نشانی، امدادي و پلیس در محل حادثه حضور پیدا کردند و وارد عمل شدند.
با توجه به عدم موجود بودن پمپ ضد احتراق برای تخلیه مواد نفتی در استان کرمان، با مراکز مرتبط در بندرعباس هماهنگی و طی انجام این پروسه که یک مقدار زمان بر هم از جهت بعد مسافت شده است، سرانجام پمپ مذکور به محل حادثه در حال ارسال است.
محمد رضا خواجه پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهربابک در مصاحبهای ضمن تایید این اتفاق و اعلام معرفی جاده جایگزین و انسداد جاده مذکور، اعلام کرده است: به دلیل شرایط خاص نفتکش واژگون شده، امکان بلند کردن این نفتکش وجود ندارد و باید حتما محموله تخلیه شود.