آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۲۶۳

اظهارات نماینده کهنوج پیرامون آخرین وضعیت منطقه ویژه اقتصادی جازموریان

نماینده کهنوج از پیگیری وعده راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی جازموریان پس از ۲۰ سال خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منصور شکراللهی نماینده مردم کهنوج، منوجان، قلعه گنج، فاریاب، جازموریان و رودبارجنوب در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه‌ای پیرامون اعلام جزييات نشست اخیر کار گروه تخصصی شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی کشور با مثبت و سرنوشت‌ساز خواندن این نشست اعلام کرد: تغییر نهاد مسئول منطقه ویژه اقتصادی جازموریان و راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی دستور کار اصلی بود. 

او با اشاره به قول چندسال قبل خود به مردم جنوب کرمان در مورد راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی جازموریان که ۲۰ سال معطل مانده بود، افزود: با پیگیری‌های مکرری که در چندسال اخیر انجام شد، دو طرح منطقه ویژه اقتصادی و پتروشیمی جازموریان در آینده راه‌اندازی خواهد شد و این تأثیر به سزایی در پیشرفت منطقه از نظر اقتصادی به‌همراه خواهد داشت.

شکراللهی افزود: به‌زودی از طریق رسانه ملی گزارشی پیرامون منطقه ویژه اقتصادی و پتروشیمی جازموریان به‌اطلاع مردم شهرستان‌های جنوبی ارائه خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار