
فاجعه کشاورزی برای پیاز کاران جنوب استان کرمان در حال رخ دادن است

بهنام سعیدی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو در خصوص مشکلات ایجاد شده برای پیازکاران جنوب استان کرمان پیرامون افت شدید قیمت این محصول تولیدی در موضوع قیمت فروش پیاز ، گفت: به طوری جدی در سطح ملی پیگیر حل این مشکل هستم.
او افزود: در نطقی در مجلس به وزیر جهاد کشاورزی بر اساس اصل ١٣٧ قانون اساسی در خصوص این موضوع و حل سریع آن نیز تذکر دادهام.
سخنگوی مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس، تصریح کرد: متاسفانه فاجعه کشاورزی برای پیاز کاران و خیار کاران در جنوب استان کرمان در حال رخ دادن است که علیرغم هزینههای سنگین تولید، معیشت، اقتصاد و زندگی مردم منطقه را که عمدتا بر پایه کشاورزی است را با چالشهای جدی و ورشکستگی مواجه کرده است.
او با تشکر از وزیر جهاد کشاورزی برای صفر کردن تعرفه صادرات پیاز، گفت:، اما قیمت فعلی پیاز و خیار تولیدی خیلی پایین است که حتی ارزش برداشت محصول را هم ندارد.
نماینده جیرفت و عنبرآباد تاکید کرد: باید با قید فوریت جلسهای فوری در وزارت جهاد کشاورزی با حضور مسئولان مرتبط برگزار شود و به طور فوق العاده فکری به حال محصولات بر زمین مانده کشاورزان جنوب کرمان (پیاز و خیار) شود و این مشکل یا از طریق خرید تضمینی و یا هر تصمیم مناسب دیگری بر طرف شود.
شایان ذکر است، قیمت خرید پیاز در جنوب استان کرمان به هر کیلو ۲ هزار تومان رسیده است.