آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۷۱۹

استاندار: اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری در مازندران نباید با مانع‌تراشی مواجه شود

استاندار مازندران گفت: اقتصاد، مسئله اصلی استان است و نباید در مسیر سرمایه‌گذاری مانع‌تراشی شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی یونسی رستمی روز یکشنبه در حاشیه نشست شورای اقتصادی مازندران در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به ظرفیت کشاورزی، گردشگری و تولیدی ایجاد صنایع پاک و سرمایه‌گذاری در مازندران در همه حوزه‌ها لازم و اجرایی است.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری باید هدفمند و پایدار باشد، افزود: زمانی توسعه ایجاد خواهد شد که متوازن، متعادل و هم افزا باشد.

یونسی رستمی با بیان این که، سرمایه‌گذاری‌های خرد و کلان در حوزه‌های مختلف بنا به نیاز استان باید صورت گیرد، اضافه کرد: سرمایه‌گذاری با تأمین مالی امور تولیدی، بهره‌وری نیروی کار را نیز افزایش می‌دهد و موجب اشتغال و رشد اقتصادی می‌شود.

استاندار مازندران افزود: اگر شفافیت مقررات، ثبات قوانین و کاهش بروکراسی اداری، در مسیر سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد، انگیزه سرمایه‌گذار افزایش می‌یابد.

مقام عالی دولت در مازندران، مهم‌ترین و کلیدی‌ترین مسئله استان را اقتصاد اعلام کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در اولویت سیاست‌گذاری های این خطه قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار