
اعزام هزارو ۶۷۰ زائر هرمزگانی به حج تمتع
مدیرحج و زیارت هرمزگان از اعزام هزارو ۶۷۰ زائر هرمزگانی به حج تمتع در سال جاری خبرداد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی اصغر دهقانی مدیرحج و زیارت هرمزگان در همایش آموزشی، توجیهی زائران حج تمتع هرمزگان در سالن شهید آوینی بندرعباس اظهارکرد: امسال هزارو ۶۷۰ زائر هرمزگانی با ۱۲ کاروان به حج تمتع اعزام میشوند.
وی در ادامه افزود: از این تعداد، ۶۵۰ نفر از جزیره قشم در قالب پنج کاروان در تاریخ هفت خرداد و ۱۰۲۰ نفر از دیگر نقاط استان در قالب هفت کاروان در تاریخهای هشتم و نهم خرداد اعزام خواهند شد.
به گفته مدیرحج و زیارت هرمزگان، بازگشت زائران هرمزگانی در روزهای هشتم و نهم تیرماه امسال برنامهریزی شده است.
گفتنی است، در این همایش شرکتکنندگان در قالب چندین برنامه فرهنگی به صورت تئوری و عملی با مناسک مختلف حج تمتع آشنا شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.