آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۹۶۱

خطیب جمعه اصفهان: ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست

امام جمعه موقت اصفهان گفت: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیستیم؛ سلاح ما ایمان و توکل به خداست.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمجتبی میردامادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اصفهان در مصلای بزرگ این شهر با بیان اینکه دشمن جرأت رویارویی مستقیم با کشورمان را ندارد، گفت: آمریکا با وجود تهدیدهای لفظی، می‌داند که ایران کشوری قدرتمند و دارای اراده الهی است.

وی با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب در باره مذاکرات غیرمستقیم جاری بین کشورمان و ایالات متحده آمریکا، افزود: از یکسو نباید به این مذاکرات امید واهی داشت و از سوی دیگر نباید هم بطورکامل از آن مایوس شد زیرا بطور مسلم، جمهوری اسلامی ایران هیچگاه امتیازی به دشمن نخواهد داد.

امام جمعه موقت اصفهان خاطرنشان کرد: آمریکا در تاریخ خود بارها نشان داده که به هیچ عهدی وفادار نیست و نمونه‌های آن فریب قذافی و صدام است که در نهایت، آنها را نابود کرد.

وی گفت: ما هرگز به ظالمان اعتماد نمی‌کنیم، هرچند در برخی از شرایط جنگ ضروریست، اما همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، ما آغازگر جنگ نیستیم، اما اگر مورد حمله قرار بگیریم، پاسخ کوبنده‌ای خواهیم داد.

خطیب جمعه اصفهان همچنین با اشاره به رفتار صهیونیست‌ها و دیگر جنایتکاران جهان تصریح کرد: طغیانگران و مستکبران‌ و کسانی که ظلم و جنایت می‌کنند به بیان قرآن از اهالی جهنم هستند و ممکن است دنیا را برای خود آباد کنند، اما در قیامت در آتش دوزخ خواهند سوخت.

وی با یادآوری واقعه صحرای طبس گفت: در آن زمان، آمریکا با پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی برای حمله به ایران گسیل شد، اما خداوند طوفان شن را بر آنها مسلط کرد که این نشانه‌ای از امداد الهی و لشکر خداست که می‌تواند با شن‌های بیابان، دشمنان دین را نابود کند.

حجت‌الاسلام میردامادی با اشاره به آغاز دهه کرامت از اول ماه ذی‌القعده، سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) تا یازدهم این ماه مصادف با میلاد امام رضا(ع) گفت: به همن مناسبت برنامه‌های گسترده فرهنگی در شهر اصفهان و امامزادگان برگزار می‌شود و حضور مردم در این مراسم‌، گامی در مسیر ارادت به اهل‌ بیت(ع) و کسب شفاعت از آنان خواهد بود.

امام جمعه موقت اصفهان همچنین کسانی را که به جای به‌کارگیری سرمایه‌ خود در مسیر تولید کشور، طلا و دلار ذخیره می‌کنند و موجب فشار اقتصادی بر مردم می‌شوند از اهالی جهنم دانست و افزود: فراموش کردن قیامت، دنیاپرستی، زراندوزی، فرار از مسئولیت‌ها، ریختن خون بی‌گناهان، ترک نماز و خودداری از پرداخت زکات و خمس، از دیگر ویژگی‌های اهالی جهنم است.

امام‌جمعه موقت اصفهان، همچنین با انتقاد از وضعیت حجاب در جامعه، گفت: بی‌حجابی نشانه غفلت و خواب‌زدگی است و امید است خداوند این افراد را از خواب غفلت بیدار کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار