
کد خبر:۱۲۵۴۲۲۴
اتصال فاضلاب مسکن مهر سروک به شبکه شهری
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد از اتصال منطقه سروک به شبکه فاضلاب با اعتبار ۲۲۵میلیارد ریال خبر داد.

به گزازش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، رضا رضایی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گفت: با تکمیل این طرح، فاضلاب ۶۰۰ مشترک ساکن مسکن مهر سروک به شبکه جمع آوری فاضلاب شهر یاسوج متصل شده است.
رضایی افزود:: تا پیش از اجرای این طرح فاضلاب منازل مسکن مهر سروک در چاه های سپتیک جمع آوری می شد که حجم این چاه ها جوابگو نبود و مشکلات بهداشتی را برای ساکنان بوجود آورده بود.
وی ادامه داد: عملیات اجرای این طرح را که شامل پنج کیلومتر خط انتقال و ایستگاه پمپاژ است را بسیار اثرگذار دانست.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: برای تسریع در عملیات اتصال به شبکه فاضلاب طی سه شبانه روز تلاش کارکنان توسعه شبکه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب، مشاور طرح و پیمانکار با حمل۶۰ سرویس تانکر لجنکش برای دسترسی به منهول های جمع آوری این مهم محقق شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.