آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۲۳۵

صالحی: بیش از نیمی از خدمات سازمان امور دانشجویان هوشمندسازی شده است

مدیر کل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان گفت: بیش از نیمی از خدمات سازمان امور دانشجویان هوشمندسازی شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صالحی مدیر کل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان گفت: طرح اولیه توسعه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و بازمهندسی فرآیند‌ها در سازمان امور دانشجویان در سال ۱۴۰۰ ارائه شد و در نهایت در سال ۱۴۰۳ توانستیم به ۱۰۰ درصد خدمات الکترونیکی و بیش از ۵۰ درصد خدمات هوشمند دست یابیم.

وی ادامه داد: مولفه‌ها و ویژگی‌های هوشمندسازی از منظر تعاریف دولت هوشند شامل عدم مراجعه حضور و ارسال مستندات و مدارک، یکپارچه سازی سازمان‌ها و اشتراک اطلاعات، استفاده موثر از فناوری اطلاعات و حکمرانی داده، ارائه خودکار خدمات به صورت ۷*۲۴ از هرجا، می‌شود.

صالحی با بیان اینکه تشکیل پایگاه داده‌های استناد پذیرواستعلامات بین دستگاهی مولفه اصلی ارائه خدمت هوشمند است؛ تصریح کرد: بر اساس قانون مدیریت داده‌ها و اطلاعات ملی «دوام»، سازمان امور دانشجویان از سوی وزارت علوم متولی راه‌اندازی پایگاه اطلاعات و مدارک تحصیلی کشور شد.

مدیر کل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی اظهار کرد: پایگاه اطلاعات و مدارک تحصیلی کشور سبب هوشمندسازی خدمات، استعلام برخط بدون حضور و بدون مدرک فیزیکی، جلوگیری از خدمات، هدایت شغلی و برنامه ریزی آموزشی، تصمیم سازی و سیاست گذاری، گزارش‌های دانشجویان و دانش آموختگان می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از نیمی از خدمات سازمان امور دانشجویان هوشمندسازی شده است؛ اظهار کرد: سازمان امور دانشجویان در مسیر هوشمندسازی نقشه راهی را تدوین نموده است و استقرار معماری مرجع در حال پیگیری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار