
عاملان قطع ۲۰ درخت در بهشهر دستگیر و زندانی شدند

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، هادی فولادی سوادکوهی روز یکشنبه اظهار کرد: حفظ منابع طبیعی و محیط زیست یکی از موضوعات مهمی است که در آموزه های دینی و حقوق شهروندی بر آن تاکید شده و وظیفه ما حفظ و حراست از این نعمات الهی است.
دادستان بهشهر ادامه داد: متاسفانه در روزهای اخیر شاهد قطع ۲۰ اصله درخت در منطقه «سرخ او» توسط برخی از سودجویان بودیم که با صدور دستور قضایی از سوی این دادستانی و تلاش ماموران انتظامی، این افراد سریعاً شناسایی، دستگیر و روانه زندان شدند.
فولادی افزود: هر فردی با آگاهی و همدی و بر خلاف قانون، موجبات قطع یا از بین رفتن درختان را فراھم کند، علاوه بر جبران خسارت وارده، به جزای نقدی و حبس تعزیری محکوم خواهد شد.
وی با بیان اینکه کارگاه های خرید چوب موظفند نسبت به اخذ مجوز جهت خرید چوب اقدام کنند، تصریح کرد: در صورت مشاهده خرید و فروش چوب در این مراکز بدون پروانه بهره برداری، از فعالیت آنها جلوگیری و آن مرکز پلمپ می شود.
دادستان بهشهر ضمن هشدار به سودجویان گفت: با توجه به اینکه قطع درختان یکی از مصادیق حقوق عامه می باشد، بنابرین دستگاه قضایی با افرادی که نسبت به تضییع حقوق بیت المال و حقوق عامه بی توجهی کرده و به آن خسارت وارد می کنند، به شدت برخورد خواهد کرد.