شب شعر «پهلو شکسته» در دانشگاه آزاد بندرلنگه برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۸۷

شب شعر «پهلو شکسته» در دانشگاه آزاد بندرلنگه برگزار شد

 شب شعر «پهلو شکسته» شب گذشته در سالن سمعی و بصری دانشگاه آزاد بندرلنگه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، شب شعر «پهلو شکسته» شب گذشته در سالن سمعی و بصری دانشگاه آزاد بندرلنگه برگزار شد كه طي آن شاعرانی از این شهرستان و دانشگاه های پیام نور و علمی-کاربردی ارادت خود را به اهل بیت(ع) ابراز داشتند.
 
بر اساس این گزارش، حجت الاسلام حیدرزاده، مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد بندر لنگه در این مراسم گفت: با توجه به اهمیت موضوع شهادت این بانوی بزرگوار، تصمیم گرفته شد شب شعری در کنار سایر برنامه های گرامیداشت دهه فاطمیه در این واحد برگزار شود.
 
وی تصريح كرد: اميد است با برپایی چنین برنامه هایی زمینه خشنودی آن بانوی بزرگوار را فراهم كرده و به این طریق بتوانیم مظلومیت و حقانیت اهل بیت(ع) را به گوش همه برسانيم.
 
لازم به ذکر است، در پایان این مراسم لوح یادبود منقش شده به نام حضرت فاطمه زهرا(س) به شاعران اهدا شد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار