آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۷۳۳

ضرورت تقویت ارتباطات کارآفرینان در پارک‌ها و مراکز فناور

به همت یک مجموعه استارتاپی کشورمان «اولین هتل کارآفرینان جهان» با هدف ارائه خدمات منحصر به فرد به کارآفرینان و صاحبان کسب و کار در پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر افتتاح شد.

ضرورت تقویت ارتباطات کارآفرینان در پارک‌ها و مراکز فناور

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهدی اکبری فامیله در مراسم رونمایی از اولین هتل کارآفرینان جهان که در پارک علم و فناوری دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: همواره علاقمند بودم کشور ایران صاحب اولین هتل کارآفرینی جهان شود. متاسفانه در اکوسیستم استارتابی کشور همواره ارتباطات ضعیفی بین کارآفرینان وجود دارد به همین دلیل نیز خطا بالا می‌رود و هزینه‌های استارتاب‌ها زیاد می‌شود. در نهایت زمان رسیدن به موفقیت افزایش می‌یابد.

وی در ادامه بر ضرورت ایجاد هتل‌های کارآفرینی در مراکز پارک و فناوری دانشگاه‌ها تاکید و تصریح کرد: متاسفانه در دانشگاه‌ها و مراکز علم و فناوری از مهمانسرا‌ها و مراکز اقامتی استفاده مطلوبی صورت نمی‌گیرد. در صورتی که اگر هتل یا مراکز اقامتی در دل این مراکز ایجاد شود ارتباطات اعضای پارک و شرکت‌های فناور با داخل و خارج بیشتر می‌شود و وقتی این ارتباطات افزایش یافت اشتباهات و خطا‌ها نیز کاهش می‌یابد.

 

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۳ تا خدمت به کارآفرینان پارک علم و فناوری در حوزه‌های روانشناسی، هوش مصنوعی، ورزشی، زیبایی و مد، درمانی، بیمه، بلاکچین، نانو تکنولوژیک، هتل داری، گردشگری، بازایابی، رباتیک ارائه می‌شود.

 

این کارآفرین خاطر نشان کرد: ما یک سری تور‌های یک و دو روزه را نیز برای بازدید از کارخانه‌ها و شرکت‌های موفق برای کارآفرینان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار کردیم. علاقمند هستیم دانشگاه‌ها و مراکز فناوری را به یک هتل کارآفرین تبدیل کنیم؛ بنابراین خوشحال هستیم این هتل برای اولین بار در ایران راه اندازی شده است.

در ادامه این مراسم امیدوار رییس پژوهشکده مواد و انرژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت تعدادی از هم وطنانمان در حادثه بندر شهید رجایی اظهار کرد: در هتل‌های کارآفرینی صرفا مسائل آموزشی مطرح نمی‌شود بلکه قصد داریم مسائل حاشیه‌ای نظیر بیمه و ... نیز به کارآفرینان ارائه دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار